Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb. mikor érhetem el? Megalapo...

Kb. mikor érhetem el? Megalapozottan, mennyi időbe telhet?

Figyelt kérdés

Nemrégiben 163 cm és 72 kg voltam. Majd lefogytam 68 kg-ra. Jelenleg 63 kg vagyok. A cél 53 kg.

Étrend: általában-->

-reggel - kis light joghurt; 2 kiskanál "mag" pl.: lenmag

-délben: 1 alma

-délután: valami fehérje, mondjuk egy kisebb szelet fehér -hús káposztasalátával, vagy csak magába...

-este: semmi

-egész nap: sok-sok zöld tea

Edzés: minden nap-->

-25 perc láb gyakorlatok (intenzív mozgás.. pl: Rubint Réka dvd)

-kar - súlyzó (1,5 kg ; 4 kg)

-hasazás

-25 perc kardio pl.: bicikli, taposó gép

Kérdés: MENNYI IDŐ ALATT ÉRHETEM EL A KíVÁNT SÚLYT? (53 KG)

2011. ápr. 9. 16:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ha a tested már hozzászokott, hogy koplalsz, sehogy, szóval SEMMIKOR. ez esetben még kevesebbet fogsz enni, és még többet mozogni, mint az átlagos anorexiásjelöltek, és kis idő múlva, bár még bőven benne van a súlyod a normális tartományban, mégis a mentő fog elvinni.

igazából az anorexia itt kezdődik, nem ott, ahol a BMI-d a sovány tartományba ér, mintha átszakítanád a célvonalat. és ettől nem vagy menő, hogy így fogsz, két hónap múlva majd rájössz, ha addig nem is.

2011. ápr. 9. 18:53
 12/15 A kérdező kommentje:

Teljesen félreértettétek az egészet és már bármit mondok anorexiás leszek, ami marhaság.

"Reggeli: egy szelet teljes kiőrl. kenyér, vékony szelet sonka, vékony szelet sajt, 1 paradicsom, 1 paprika, 5 cm uborka, ha van, retek és salátalevél is."

Nálam itt megvan a light joghurt, tojás, 2 szelet vékony sonka, egy pici sajt. (ha suli van)

Tízórai, uzsonna: alma (viszem suliba)

"Ebéd: nagy adag saláta vagy párolt zöldség normális (nem kis!) szelet hússal."

Hús vagy hal natur vagy káposztasalátával.

Vacsora pedig ha nem vagyok éhes emmi, ha igen valami felérje, szintén egy kis hús vagy hal. Salátát azért nem mert szintén szénhidrát van benne amit 14:00 után nem szoktak ajánlani. De káposztasaláta vagy uborka mehet mellé. VAGY eszek 1 főtt tojást ha éhes vagyok.

Tehát?

emellett edzek.

Én csak szép alakot szeretnék. Eszem ha éhes vagyok. 14:00-ig gyümölcs, joghurt, sajt. Utána fehérje.

2011. ápr. 9. 18:58
 13/15 A kérdező kommentje:

- 1 vagy 2 db főtt tojás + 3 szelet sokna + egy medvesajt

-gyümölcs pl alma

-hús vagy hal + káposztasaláta vagy uborka

--- EDZÉS ---

-tojás vagy hal vagy hús

és sok-sok zöld tea.

Ez az átlag. Mi a rossz? de most komolyan. Nem jó? Átlagban ehez jutok hozzá ezt eszem. Néha lehetne mondjuk héjában sült krumplit is ebérde mondjuk magába. ezt is hallottam. zöldséget is jó lenne, ha hozzájutok azt is lehet. Ne általában így néz ki. Ja ér van, hogy magvak(kevés), joghurt reggel. azt hallottam az fontos reggel.

2011. ápr. 9. 19:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Azt írod 14:00 után nem akarsz szénhidrátot enni, ezzel nincs is baj, de azzal már igen, hogy előtte sem eszel, maximum az az 1szelet kenyér.
2011. ápr. 9. 23:17
 15/15 A kérdező kommentje:

nem eszem kenyeret.

Zöldség, gyümölcs

2011. ápr. 10. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!