Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb. mikor érhetem el? Megalapo...

Kb. mikor érhetem el? Megalapozottan, mennyi időbe telhet?

Figyelt kérdés

Nemrégiben 163 cm és 72 kg voltam. Majd lefogytam 68 kg-ra. Jelenleg 63 kg vagyok. A cél 53 kg.

Étrend: általában-->

-reggel - kis light joghurt; 2 kiskanál "mag" pl.: lenmag

-délben: 1 alma

-délután: valami fehérje, mondjuk egy kisebb szelet fehér -hús káposztasalátával, vagy csak magába...

-este: semmi

-egész nap: sok-sok zöld tea

Edzés: minden nap-->

-25 perc láb gyakorlatok (intenzív mozgás.. pl: Rubint Réka dvd)

-kar - súlyzó (1,5 kg ; 4 kg)

-hasazás

-25 perc kardio pl.: bicikli, taposó gép

Kérdés: MENNYI IDŐ ALATT ÉRHETEM EL A KíVÁNT SÚLYT? (53 KG)

2011. ápr. 9. 16:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Kezeltesd az anorexiádat! Meg fogsz halni, ha nem eszel.
2011. ápr. 9. 17:10
 2/15 A kérdező kommentje:
Összeszűkült a gyomrom, nem vagyok éhes és nem tudok többet enni!! De ez nem válasz a kérdésemre!?
2011. ápr. 9. 17:12
 3/15 anonim ***** válasza:
Elég alacsony vagy, az 53kg még pont jó, nem leszela norexiás. Inkább most fogyj le, mert most nagyon rávan állva a szervezeted, meg te is, utánna, már nehezebb lenne gy újba belkezdeni. Mennyi idő alatt fogytad le amúgy, amit fogytál?
2011. ápr. 9. 17:28
 4/15 A kérdező kommentje:

amikor 68 kg-ról 63-64 kg-ra fogytam, akkor még nem edzettem mellette. AZ nagyon gyorsan ment, volt hogy napok alatt hirtelen 2-3 kg. Most picit lassabban megy már.

Szerinted/Szerintetek mennyi idő alatt érhetem el ezzel a "módszerrel" a kívánt súlyt? Persze maradna is a a dolog:)

2011. ápr. 9. 17:31
 5/15 anonim ***** válasza:
magyarán a vacsorád csak egy alma? szerintem enned kéne valami szénhidrátot is, attól lesz energiád, mivel eddig nem edzettél nem volt akkora probléma, de ha elkezdesz, nehezen fogod bírni.
2011. ápr. 9. 17:38
 6/15 A kérdező kommentje:
+ az edzett külsőt:)
2011. ápr. 9. 17:38
 7/15 A kérdező kommentje:
nem... Délben eszem almát. Gyümölcsöt, zöldséget csak délután 2-ig ajánlott fogyasztani, utána csak fehérjét. Úgy étkezem ahogy fent leírtam:)
2011. ápr. 9. 17:39
 8/15 A kérdező kommentje:
Az edzést ebéd után szoktam megejteni, hogy legyen energiám! Az ebéd ugye főként fehérjéből áll... vagy épp dél után, ami gyümölcs, ami szénhidrát...
2011. ápr. 9. 17:41
 9/15 anonim ***** válasza:

ja bocsi, nem ezt akartam írni:)

magyarán a vacsorád csak egy alma?

helyett

magyarán az ebéded csak egy alma?

mind1, ha nem vagy éhes, és nem szenvedés ez az éttrend neked, akkor nincs semmi probléma.Ha viszont kicsit úgyérzed, hogy koplalás, akkor vigyázz, nehogy jojo effektus legyen belőle.

2011. ápr. 9. 17:45
 10/15 A kérdező kommentje:

rendben:)

Na de a kérdésem az lenne, hogy ezzel a "módszerrel", mégis mennyi idő alatt érhetném el a kívánt súlyt?:):S

163 cm 63 kg-ról 53 kg-ra!!

2011. ápr. 9. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!