70 kg-ról nehéz lefogyni?
19.35 ehhez a kapitális ökörséghez csak gratulálni tudok... 100 kövér felnőttből 99 már gyereknek is az volt. Tehát nem igazán "állt be" a súlyuk! :S
Kérdező, ez csak akaraterő kérdése. Nekem nem nehéz. Másoknak meg kínszenvedés.
Igen, nehéz.
U.ez a magasságom, többször lefogytam már 78-80 kilóról 70-re (jelenleg 71-72 vagyok), de 70 alá sose tudok menni:-S
Előtted szóló vagyok.
Tényleg figyelem, mit eszek, olvasok rengeteget a témával kapcsolatban, és próbálom követni.
Ha nem így lenne, a többit sem tudtam volna leadni.
De van egy pont, ahol mindig megáll.
Most itt tartok, csinálom tovább. Hidd el, én örülnék a legjobban, ha sikerülne 60-ra lemenni, nem tudom, összejön-e.
Őő nem tudom. Utolsó előttivel egyébként tökéletesen egyetértek. CSAKHOGY. 3 éve már sikerült lefogynom 60-ra, csak mivel stresszzabáló vagyok (és hülye:S), emiatt visszahíztam.
Viszont múltkor összeszedtem magam, és 3 hétig napi 1200 kcal-on voltam, és naponta 1 órát biciklizem (180-as pulzuson) emellett sokszor még tornáztam is. A vicc, hogy a 3 hét alatt egy centit, egy dekát nem fogytam. Szóval lehet, hogy nálam van valami difi. Aztán olyan letargiába estem a sikertelenség miatt, hogy abba is hagytam. Most megint újrakezdtem, mert nincs az az Isten, hogy a szalagavatómig le ne fogyjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!