Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egy hétig nem eszem semmit,...

Ha egy hétig nem eszem semmit, csak iszom mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
és most ne gyertek a hülye vagy meg nemnormális jellegű válaszokkal. köszi.
2011. ápr. 6. 20:57
 1/10 anonim válasza:
31%
gyomorfekély, valamennyit muszaj enned!
2011. ápr. 6. 21:00
 2/10 bix ***** válasza:
75%

ha tolsz némi vitamint semmi. éhes leszel nagyon ennyi.

egyébként meg jól összeszűkül a gyomrod, lehetnek emésztési gondok, savtúltengés, stb. attól függ mire vagy hajlamos. egyébként egy hetes kajamentes koplalás minden csak nem egészséges, de fölösleges lenne fejtegetnem úgylátom...

2011. ápr. 6. 21:01
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Úgy sem bírnád ki, és egyáltalán nem egészséges.
2011. ápr. 6. 21:02
 4/10 anonim ***** válasza:
El fogsz szédülni, és legyengülsz.
2011. ápr. 6. 21:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
elájulsz, és a gyümölcsnapot is nagyon nehéz tartani mindenki azt hiszi hogy 1 hónapig csak levest eszik vagy csak narancsot eszik azt olyan könnyű bírni..még a rendes ételekből állót is nehéz bírni..nemhogy ezt..fél nap itán nem bírnád
2011. ápr. 6. 21:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

egy hét alatt semmi bajod nem lesz, ha tényleg iszol

viszont: az egy hét után őrült iramban kezdesz majd hízni, bármit és bármennyit (bármilyen keveset) eszel

2011. ápr. 6. 21:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezt ugye csak kíváncsiságból kérdezted?Amúgy, ha így akarsz fogyni, akkor nem fogyni fogsz, hanem hízni.Nem zsírból, hanem izomból fogsz fogyni, közben a zsírpárnáid megmaradnak, és miután újra elkezdesz úgy táplálkozni, mint korábban, 2x annyit visszaszedsz zsírból, mint amennyit izomból lefogytál.Meg nem lesz erőd, legyengülsz, fáradt leszel, levert, még el is ájulhatsz.Én egy napig nem bírnám ki táplálék nélkül, nemhogy egy hétig.Egyébként tényleg, ha fogyni szeretnél, és szeretnéd is megtartani a súlyod, akkor az életmódváltás+sok mozgás a legjobb módszer rá.Minél lassabban fogy az ember, annál jobb, annál tartósabb lesz az eredmény, és ugye az életmódváltás az az, amit egész életedben csinálni kell, de a fogyókúrák csak egy ideig tartanak, aztán az ember, ha abbahagyja, visszahízza a leadott kilóit, tehát jojó effektus lesz..Ezért a legjobb az életmódváltás.Én is életmódot váltottam és sokat mozgok, és lement 3 kg 2,5 hónap alatt, igaz nem sok, de legalább nem hízom vissza.:)
2011. ápr. 6. 21:29
 8/10 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm a válaszokat, de már 2napja tényleg nem ettem semmit. ha a víz nem telített el rendesen akkor iszok 1pohár gyümölcsturmixot és mellette járok futni is 1-1,5órát.. bár futni már 2hete járok. : D

egyébként az utolsó hozzászólónak csak annyit, hogy zsírból fogyok, gondolj csak az anorexiásokra... : )

2011. ápr. 7. 21:47
 9/10 anonim ***** válasza:
59%
Én egyszer kipróbáltam és 2 napnál nem bírtam tovább. Az lesz, hogy legyengülsz, szédülsz, fekszel egész nap és ha mégis megerőlteted magad, pl. hogy felkelsz az ágyból és elmész egy pohár vízért, remegni fog minden izmod és az egész tested. Utána meg nagyon nagyon gyorsan fogsz hízni, mert a tested emlékszik arra a két napra.
2011. ápr. 10. 09:20
 10/10 anonim válasza:
semmi bajod sem lesz,lefogysz,ha mozogsz hozzá picit (séta) de legalább napi 2l vizet igyál meg.És méregelenited magad,3nap után már nem érzel éhség érzetet,a szervezet a felhalmozott zsírból fog táplálkozni.
2011. máj. 5. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!