Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyárig fogyni 10kg-ot, segí...

Nyárig fogyni 10kg-ot, segí tenétek? : ) (Bővebben)

Figyelt kérdés

Jelenleg 162/57kg vagyok és még szeretnék fogyni kb 10 kg-ot de ha már 50re lemenne annak is nagyon örülnék. Tippekre és tapasztalatokra lennék kíváncsi! Előre is köszi a segítséget!:)

19/L

2011. ápr. 5. 14:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem értem mért kell ezen gúnyolódni...Tisztában vagyok vele, hogy a súlyom normális, de szerintem a testtömeg index nem azt jelenti, hogy ha normális akkor nincs rajtam felesleg. Én látom magamon, hogy van és én úgy gondolom, hogy kb. 50kg-mal lennék olyan amilyen szeretnék lenni, ahogy jól érezném magam a bőrömben:)
2011. ápr. 5. 15:27
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszaidat!:) Hallottam már erről, majd akkor beszerzek jövő héten, remélem sikerülni fog:)
2011. ápr. 5. 15:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen,de nem csak a zsír jön le rólad,hanem a zsír alatti izomszövet is.Ezért kell tartanod a súlyodat,normálisan étkezned.
2011. ápr. 5. 15:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Hát én arra gondoltam, hogy reggelire joghurt+tejeskávé(édesítőszerrel), suliban egy szendvics, ebédre valami főtt kaja mindenképp , délután puffasztott búzaszelet vagy kevés műzli tejjel, vacsorára pedig gyümölcs vagy saláta. Most kb. így eszek 3napja(régen is amikor még kondiba jártam hasonlóan étkeztem de most nincs pénzem rá) Ja és próbálok napi 2-2,5 liter vizet meginni.
2011. ápr. 5. 15:37
 15/16 A kérdező kommentje:
Mármint a kondira nincs pénzem:) Havi 10.000 kicsit sok:/
2011. ápr. 5. 15:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyilván a rendes kajával köszönő viszonyban sincs ez az étrend,de elhízni nem fogsz tőle,az biztos.:)Érdemes lenne egy a neten is megtalálható kalória táblázatot elővenni,megnézni,hogy ez az "étrend" mennyi kalória,elég-e,esetleg ugyanennyi kalóriát bevinni,csak a minőséget változtatva.(ha a wc-t csak 2naponta vagy még ritkábban látogatod,akkor főleg)Nem kell félni egy táblázattól-ha kaját veszel,akkor meg még vásárlás előtt megnézheted a terméken.Nem kell eljárnod konditerembe,otthon is végezhetsz olyan progit,ami hatásos.
2011. ápr. 5. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!