Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyárig fogyni 10kg-ot, segí...

Nyárig fogyni 10kg-ot, segí tenétek? : ) (Bővebben)

Figyelt kérdés

Jelenleg 162/57kg vagyok és még szeretnék fogyni kb 10 kg-ot de ha már 50re lemenne annak is nagyon örülnék. Tippekre és tapasztalatokra lennék kíváncsi! Előre is köszi a segítséget!:)

19/L

2011. ápr. 5. 14:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
A testtömegindexed 21,72.Normál.Miért szeretnél fogyni?47kilósan már 17,91-ami a normál alatti,egészségügyi kockázattal járna..
2011. ápr. 5. 14:42
 2/16 A kérdező kommentje:
Én még nem vagyok megelégedve magammal. 50kg is jó lenne az szerintem még biztos, hogy nem túl kevés:)
2011. ápr. 5. 14:44
 3/16 anonim ***** válasza:

50kg-nál 19,05,még mindig a normál alatti,még mindig egészségügyi kockázattal jár.Barátnőmből kiindulva(magassága pont annyi,mint neked) nem vagy husis ezzel a testsúllyal sem.Szerintem nem kellene fogynod,ha ezt a súlyt tartanád egészséges is maradnál.Igazából sportolni sportolhatsz úgy is,hogy a testsúlyodat tartod,maximum optikailag változol picit,ha izmosodsz.(formásabb leszel)

Amit javasolnék,az a minőségi étkezés+sport,de nem zsírégetés..

2011. ápr. 5. 14:53
 4/16 A kérdező kommentje:
Sportnak futásra gondoltam, csak az a baj, hogy én max. 15percet bírok futni azt is nehezen, és a zsírégetés 20 perc mozgás után indul be. 15 perccel is lenne eredménye? Pesrze később tovább is bírom majd gondolom...:)
2011. ápr. 5. 15:02
 5/16 anonim ***** válasza:

De minek akarsz zsírt égetni,vagy mi a célod?Van egy kis narancsbőr a popsidon,amit el akarsz tüntetni,vagy kockás hasat akarsz?Kockás hasnak semmi értelme,ha azt szeretnél,majd kifejtem,hogy miért.(nem vagyok egyébként szakember,csak a véleményemet írom le)

Popsira meg rá lehet menni célirányosan,nem kell futni-teremben rengeteg gép,illetve rengeteg otthon végezhető alakformáló progi van rá,amivel gyorsabb érsz el eredményt.

2011. ápr. 5. 15:11
 6/16 A kérdező kommentje:
Zsírt szeretnék égetni. Mindenhonnan. Narancsbőröm is van a fenekemen és a combomon is, azt is el szeretném tüntetni vagy legalábbis csökkenteni a mennyiségét.
2011. ápr. 5. 15:13
 7/16 A kérdező kommentje:
Kockás hasat nem szeretnék csak a felesleget szeretném eltüntetni róla.
2011. ápr. 5. 15:14
 8/16 anonim ***** válasza:

állíts össze egy étrendet, és mozogj!

amúgy szerintem 40 kg alá is lemehetnél, úgy lennél a tökéletes

2011. ápr. 5. 15:23
 9/16 anonim ***** válasza:

Értem..Akkor viszont úgy csináld,hogy ne akarj fogyni,mert a testsúlyod ok.Az étrendedet gondosan gondold át,tervezz újat,odafigyelve,hogy több zsír ne rakódhasson le.Van egy L-karnitin nevű anyag,gyártanak ilyen nevű ízesített italt,port,tablettát stb.

Én töltenék a netről,vagy vennék valami zsírégető progit-abból kiválogatnám azokat a gyakorlatokat,ami lábra/fenékre megy-és azt csinálnám minden nap 20-40percig,vagy amíg ráérek.Mellette pedig innám az L-karnitin-t.Googlézz rá,én már láttam hervisben,auchanban,testépítő boltban,konditeremben is ezt a szert-látványosan lehet vele zsírt égetni.Ez nem koksz,nem kell tőle félni,olyan,mint egy energiaital,csak éppen elősegíti a zsírégetést.

2011. ápr. 5. 15:24
 10/16 anonim ***** válasza:
Levél írója 63%.Tartsd meg magadnak a gy%kérségedet.Kívánom neked a 40kiló alatti testsúlyt.
2011. ápr. 5. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!