Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy "stresszevő" hogyan fogyjon?

Egy "stresszevő" hogyan fogyjon?

Figyelt kérdés
A helyzetem a következő : Elég dagi vagyok, de alapvetően sportos, csak mostanában nem sportolhatok SEMMIT a térdem miatt(már 4 hónapja...) még két hónap így, aztán vissza kell mennem a dokihoz, aki majd meg mondja mit lehet... Viszont stresszre sajnos rágcsálással reagálok, és elég sok atrocitás ért mostanában, ettől még jobban megszedtem magam. Ráadásul az, hogy nem sportolok, és dagi vagyok teljesen elkeserít, tisztára "depressziós"(tudom, hogy ez nem az) leszek tőle, viszont erre ismét rágcsálással reagálok és jön a "nekem már úgyis mindegy." Kérdem én, hogy fogyhatnék így le?? :SSS Segítsetek, kérlek!
2011. ápr. 3. 21:42
 1/10 anonim ***** válasza:
én is az voltam. most fogok érettségizni, k*baszott sok pontra van szükségem, rengeteget tanulok, kb csak azt csinálom, és kb minden este megettem egy fél tábla csokit, mert olyan ingerlékeny és ideges voltam, hogy csak na. Kb két hete kezdtem el diétázni, sok zöldséggel, 3-4* 1,5 óra bicajozással egy héten, és eddig 1-2 kiló lement. jó tudom, te nem tudsz sportolni... de amúgy tényleg a fejben dől el minden. most is tudok tanulni, sosem volt feltétlen szükségem csokira hozzá. mondjuk minden nap nézek 1 hősök részt a neten angolul, az kárpótol. :) am meg én gyümölcsös joghurtot eszem, ha tényleg kell valami nasi.
2011. ápr. 3. 21:49
 2/10 anonim ***** válasza:
HA "stressz-ennél", akkor vagy nyers zöldségféléket kisebb darabokra vágva rágicsálj, de egészen pépesre rágd össze, vagy ne egyél, hanem igyál egy-egy pohár édesitetlen teát, vagy vizet. Ezen kivül próbálj olyan elfoglaltságot keresni, ami közben nem tudsz enni: énekelj, dolgozz a kertben (ahol piszkos lesz a kezed), zenélj, irj elbeszélést, könyvet, levelet, stb. Esetleg ha sétálnod szabad, akkor az is jobb, mint a szobában ülés, vagy ha ez sem megy, akkor még olyan mozgások vannak, amihez nem kell a lábadat használni.
2011. ápr. 3. 21:52
 3/10 anonim válasza:
Minden agyban dől el.. :S Evés helyett próbáljatok valami mást csinálni mindenképp. Vagy lehet hülyén hangzik, de rágcsálhattok máshogy is: Rágózzatok:D:P
2011. ápr. 3. 21:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket. A rágótól sajnos totál kiakadt mindig az állkapcsom, szóval azzal leálltam! :$ Egyébként ez a kertrendezgetés, meg éneklés még jó is lenne, csak az a baj, hogy sajnos rengeteget kell tanulnom a suli miatt, mert én is szeretnék majd jövőre sok pontot szerezni :(
2011. ápr. 3. 22:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is stresszevő vagyok, az a megoldás vált be, hogy összeállítottam egy szigorú étrendet (na jó, letöltöttem a netről), és köteleztem magam, hogy csak azt és csak akkor ehetek, ami az étrendben van. Eddig működik :)
2011. ápr. 3. 22:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, remélem Neked beválik!! Sok sikert és kitartást! :)
2011. ápr. 3. 23:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Nézd, ha mindenben találsz okot, hogy miért ne, akkor nem akarod eléggé. Várj még, és majd jön egy "kattanás", amikor már tényleg sírsz, ha elmész a tükör előtt, stresszelsz, ha ki kell menned az utcára, és végig fut az agyadon nasi előtt, hogy nem kéne.

Ha majd így lesz, és lesz így, hidd el (nálam 110 kg-nál és kb 4 év után jött el) akkor menni fog.

2011. ápr. 4. 08:52
 8/10 anonim ***** válasza:

első vagyok.

hidd el, ha jövőre érettségizel, akkor nem kell most annyit tanulnod rá, hogy ne legyen időd másra... ha 1 hónap múlva vizsgáznál, megérteném, de még nekem is van időm heti 3-4 óra sportra. hidd el, később csak kevesebb időd lesz. amúgy meg az érettségi nem egy akkora dolog. nem lehet rá tökéletesen felkészülni sajna. :S

szóval akaraterőt kellene gyűjtened.

2011. ápr. 4. 18:29
 9/10 anonim ***** válasza:
mi a gond a térdeddel? nekem fél éve volt (és sajna még most is van :S) szalagproblémám, talán tudok segíteni valamit neked, mert ennek ellenére sikerült 8 kg-tól megszabadulnom :)
2011. ápr. 5. 00:54
 10/10 A kérdező kommentje:

Az a probléma a térdemmel, hogy a porc vastagsága jóval a minimum alatt van, és a doki szerint, ha most nem hozzuk rendbe, akkor majd 30 évesen kaphatok térdprotézist... Szóval most porcképzőt szedek, nem "koptathatom a térdem" és két hónap múlva megyek vissza, és akkor kiderül, hogy mi van. :S

Egyébként már eljött az a pont, mikor sírva megyek el a tükör előtt és bűntudatom van minden falat előtt közben után... :S

(178 cm-hez 88 kg.... :(( )

2011. ápr. 5. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!