Többet fogytam mint amit a mérleg mutat?
Figyelt kérdés
Lehet hülyén hangzik a kérdés de kb március elején kezdtem el diétázni és naponta max kétnaponta 1 óra fitnesz. A mérleg szerint 4 kg ment le rólam.Mégis felpróbáltam egy két évvel ezelőtt kihízott nadrágomat és minden probléma nélkül feltudtam venni. Viszont akkor keveslem azt amit a mérleg mutat..
Van ilyen hogy több a fogyás mint amit a mérleg mutat? vagy ez butaság?
2011. márc. 31. 10:32
2/2 anonim válasza:
Ha van is akkor is csak 1-2 kiloval tud az ember ily modon elszámolni.Tételezzük fel hogy van bennedviz(mondjuk női baj elött feljön kicsi vagy nem voltál nagy wc-n mielött mérlegeltél,akkor talán egy kevés arra irhato.DE szerintem inkább az lehet a magyarázat hogy formásodtál és lehet h olyan területekről jött le a fölös,ami miatt ujra a régi dolgaid is rádjönnek,persze mivel mozogtál és remélem eszel is azért normális kajákat valoszinü kis izmot is "növesztettél" és én annak tudom be hogy nem mutat annyit a mérleg,mert lehet hogy lement 6 kg zsir,de 2 kg izom feljött,bocs de máshogy nem tudom ezt kifejteni,szerintem érted.Én is nemrég felhúztam olyan nacit ami akkor volt rám jo amikor 5 kiloval tuti kevesebb voltam,de mivel a combomat eltudtam vékonyitani a relax and tone-nal(+mozgás)így rámjött ugyanugy,pedig én is kevesebb voltam mikor vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!