Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ihatok 100%os almalevet mikor...

Ihatok 100%os almalevet mikor diétázom?

Figyelt kérdés

És jó lenne hogy ha leírnátok hogy mit ehetek/ihatok.

Nagyjából én is tudom, de itt nem olyanokat kérek hogy cukrosat ne, hanem konkrét ételeket. Pl.: gyümölcsből ehetek sokat? zöldségből? rizst? kenyérfélét reggel?

2011. márc. 30. 20:05
 1/5 A kérdező kommentje:
Jah és még egy kérdés. Az lehetséges hogy ha kosarazok, futok, eddzek, akkor a súlyom növekszik, és a zsíyrfelesleg megy le? Csak mert úgy érzem fogytam, kényelmesebben vagyok mint mikor elkezdtem, de a mérleg egyre többet mutat.
2011. márc. 30. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Öhm, azért a gyümölcslevekkel vigyázz, mert hacsak nem te csinálod, pöppet cukrosak, és hiába a 100% felirat, nem sok almát látott a lötyi. A mérleg meg mutathat többet, ugyanis formálódsz, izmosodsz, és az izom nehezebb, mint a zsír.
2011. márc. 30. 20:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Oké, kösz a választ.
2011. márc. 30. 21:23
 4/5 anonim ***** válasza:

A gyümölcslevekben kb 11g szénhidrát van decinként.

Van egy napi mennyiségű szénhidrát a saját súlyodnak megfelelően kiszámolva, ami mellett fogyhatsz, ha ezt úgy állítod össze, beleférhet a gyümölcslé, csak ne este idd!

Gyümölcsökből amiket ne, vagy csak nagyon mértékkel: banán, szőlő.

Almát mondjuk bármennyit ehetsz (olyan sokat úgysem tudsz megenni, hogy "árts" vele:-))

Zöldségekből a hüvelyeseknek magasabb a ch tartalma, meg eléggé puffasztanak, így diéta alatt azokat nem ajánlják, de ha ebédre eszed, és nem egy fazékkal, hanem mondjuk rizibizit, vagy vegyes zöldségköretet (s.répa, kukorica, z.borsó) normál adagot, az jó, ebédre ehetsz rendesen.

Tésztaféléket ne egyél.

Rizst ebédre eheted.

Kenyérfélét reggel, délelőtt, főként teljes kiőrlésűt, de ha mondjuk hetente, 2 hetente 1x reggelire megeszel egy péksüteményt, az belefér.

Estére sok fehérjét, minimális szénhidrátot (azt írják, egyáltalán nem kéne ch vacsorára, de nem nagyon van olyan étel, amiben nincs...), túró, tojás, joghurt, zöldségek (uborka, retek pl.) ezek jók vacsorára.

2011. márc. 31. 09:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Kösz. De amúgy írhatják rá hogy 100%os amikor nem az? LE van írva hogy abból mennyi cukor, nem tudom hogy az almában van-e de 0,0025g van rá írva. Kamuzhatnak?
2011. ápr. 2. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!