Valaki világosítson már fel?
Lefekvés előtt 2órával kell ugye vacsorázni.
De ez mi alapján van eldöntve? Kinek?
Mert nem mindegy, ha egy olyan ember eszik 2órával lefekvés előtt, aki egész nap kapál a földeken, vagy háznál takarít mondjuk, aztán meg ha hazaér bezuhan az ágyba.
Vagy, ha egy olyan ember, aki azt a lefekvés előtti 2 órát a számítógép/tv előtt ülve tölti.
Valahogy nem egészen tiszta nekem.
"Gondolj már bele 6után nem evős!!"
ezt gondolom nem nekem szántad, ugye?:D
de ez is igaz amit te írsz!
úgy imádom, amikor valaki idegbeteg módon úgy kezdi el oltogatni a kérdezőt, h oda sem figyel a részletekre....
am szerintem akkor kell enni, mikor éhes vagy. :D Bár pont lefekvés előtt nem túl jó bezabálni, az igaz.
szerintem nem nekem szánta, de nem merem 100%-ra mondani:)
jó persze én sem azt mondom, hogy zabáljunk be lefekvés előtt. De amit írtam is, hogy ha néha este ágyban fekve megeszek jóízűen egy szendót, attól még nem lesz választási súlyom:D
a rendszeres, napi 5-6 kisebb étkezés a diéta egyik alappillére. aki 6 után azt mondja hogy ne egyen valaki az egyértelműen elmeroggyant, és finoman fogalmaztam még.
a sok kis, minőségi étkezés lényege az anyagcsere felgyorsítása... ha ez nincs meg... akkor is lehet fogyni, de hogy hosszú távon fentartható súlyt fog elérni... jojózás mindig jó. a túlzott sanyargatás a diéta végén legtöbbször átcsap értelmetlen habzsolásba. előttem az utolsó kettőnek igaza volt. a többi nőklapja fanatikus meg nem értem mit keres itt
az a nagy helyzet, hogy ha valaki lefekvés előtt zabálja tele magát és úgy fekszik le, egyrészt el sem tud aldni egy darabig, másrészt, ha el is alszik, nem tud a szervezete pihenni, mert dolgozik, emészt --> az agy akkor pihen aktívan, ha éjfél előtt alszol már pár órája, sokkal pihentetőbb, mint a hajnali alvás.
ha a szervezeted nem pihen, az alvás minősége sokkal rosszabb.
ma 21:50
normál esetben az ember nem zabál. mondjuk tömegelésnél én igen, vacsorára is, sőt éjszaka is felkelek még egy turmixra, de én azért elég extrém eset vagyok...
aki 5-6 étkezésen van egy nap az kicsiket eszik, ezzel bőven kihúzzal reggelig. a szervezet számára sokkal megterhelőbb a fennebb emlegetett 10+ óra gyak kaja és tápanyag nélkül, mintha szépen lassan emésztgetne este. este egyébként is lassul minden, az emésztés is, nekem se kipihentséggel nem volt bajom még, se álmatlanság nem gyötört, pedig azért néha csak a vacsorámból egy normálisan diétázó hölgy egész nap elcsámcsoghatott volna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!