Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki világosítson már fel?

Valaki világosítson már fel?

Figyelt kérdés

Lefekvés előtt 2órával kell ugye vacsorázni.

De ez mi alapján van eldöntve? Kinek?

Mert nem mindegy, ha egy olyan ember eszik 2órával lefekvés előtt, aki egész nap kapál a földeken, vagy háznál takarít mondjuk, aztán meg ha hazaér bezuhan az ágyba.

Vagy, ha egy olyan ember, aki azt a lefekvés előtti 2 órát a számítógép/tv előtt ülve tölti.

Valahogy nem egészen tiszta nekem.

2011. márc. 29. 19:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
36%
ez egyáltlaán nem igaz. az az egészséges ha az utolsó étkezés lefekvés előtt minimum 4 órával történik vagyis olyan este 6 után már nem szabad enni. aki mást mosd az h.ülye
2011. márc. 29. 20:02
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
lefekvés előtt 2 órával KELL? ki mondta, hogy KELL?
2011. márc. 29. 20:03
 3/23 A kérdező kommentje:

jó, akkor lefekvés előtt 2 órával lehet megejteni a vacsorát. Ne akadjunk már fenn egy szón:) szerintem értitek a kérdésem lényegét:)

Na már meg 4 óra? Pfff:D:D:D

Inkább ne is együnk skacok!:P

2011. márc. 29. 20:04
 4/23 anonim ***** válasza:
78%
sztem meg enni kell ha valakinek van tápanyag igénye
2011. márc. 29. 20:06
 5/23 anonim válasza:
65%
A sztáredzők szerint 6 óra előtt kell vacsizni
2011. márc. 29. 20:09
 6/23 A kérdező kommentje:
én is úgy vagyok vele, ha 7kor leszek éhes, akkor eszek és kész. Ha lefekvéskor van kedvem az ágyban megenni egy szendót még tv nézés közben, akkor megeszem. Mégsem vagyok elhízva, és nem, nem genetika, meg szerencse, mert hajlamos vagyok rá.
2011. márc. 29. 20:14
 7/23 anonim ***** válasza:
92%
első vagyok. igen ha fogyni akarsz ne egyél 6 után különben sz@rt se ér majd az egész
2011. márc. 29. 20:15
 8/23 A kérdező kommentje:
de én nem akarok fogyni, csak a témához kapcsolódik a kérdésem
2011. márc. 29. 20:17
 9/23 Krisz85 ***** válasza:
79%

Ez egy irdatlan nagy baromság, este hat után nem eszünk......agyonverném aki kitalálta,,,,,,,,,,,,,

A tested nem óra szerint működik, szépen kell neki a tápanyag egyenletesen, és ha lefekszel kvázi este 10 kor, és felkelsz másnap 7 kor és eszel, akkor ha kiszámolod hogy 6 kor eszel utoljára, akkor az 13 óra telik el két étkezés között, kvázi több mint fél napig koplaltál...........szerinted ez mennyire jó a testednek úgy, hogy diétázol a tápanyagbevitel grammra ki van mérve és rendszeresen edzel a tested pedig sóvárog a minőségi tápanyagokért, TE pedig nem adsz neki semmit 13 órán keresztül.....csak ebbe gondolj bele, és akkor hol van még a biológiai magyarázat...........

2011. márc. 29. 20:30
 10/23 A kérdező kommentje:
végre valaki:) teljesen igazad van amúgy
2011. márc. 29. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!