Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Eddig minden jól ment, miért...

Eddig minden jól ment, miért mostanság jön rám az "evésroham"?

Figyelt kérdés

14 és fél éves lány vagyok, ez a 11. hét a diétámban, már fogytam majdnem 9 kilót. Most 164/56-57 kg vagyok. Eddig nagyon sikeres volt az életmódváltás, nem ettem hizlaló dolgokat, sokat ittam és aludtam (legalábbis próbáltam a lehető legtöbbet aludni), valamint naponta-kétnaponta sportoltam. Viszont a tegnapi meg a mai napom az eddigiekhez képest egy katasztrófa volt...nagyon elkapott a vágy, hogy nassoljak valamit, és szinte nem is tudok leállni. Lehet, hogy mostanában kicsit kialvatlanabb vagyok, akkor szoktam mindenfélét kívánni meg néhány hizlaló dolgot összenassolni, de mindig bűntudatom van utána.

Nektek is szokott ilyen lenni? Szeretnék egészségesen élni továbbra is, sőt a kívánt alak elérése után is, ezért utálom az ilyen időszakokat, amikor nem tudok leállni az evéssel :(

Köszönöm a válaszokat :) (most elmegyek futni, hátha könnyíthetek legalább a lelkemen egy kicsit)

2011. márc. 29. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:

szia lécci írd le privin részletesen hogy mit ettél stb mert én is nagyon szeretnék fogyni, igaz már sikerült is pár kg-t de még 6-ot kellene.. köszi..

amúgy szerintem nem baj, egy görbe napot mindig kell tartani főleg ennyi hét diétázás után nem fogod visszahízni mind amit lefogytál. igen, menj el futni, azzal valóban könnyítesz a lelkeden és természetesen magad on is.

mit egyél ha nagyonnagyon nassolni lenne kedved?

aszalt gyümölcs-> édes, mégsem hizlal annyira. főleg a datolya, de az anyita édes, hogy utána nem kívánsz már semmi édeset.

mogyoró, napraforgómag, isztáca, mandula mindezekből pár szem nem árt meg, sőt egy csomag sem a világ, ügyelj hogy ne sós legyen, hanem natúr. sokkal jobb, ha ezeket eszed, mintha csipszet, csokit, gumicukrot zabálnál.

akkor lécci írdle e-mailben hogy fogytál le, milyen ditéával mennyit mozogtál, stb! nagyon köszi előőre is! :)

2011. márc. 29. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Látod kis buta mit csináltál?Nem írtad le konkrétan mi szerinted az életmódváltás,de ha rádjött az evésroham,akkor gondolom kiéheztetted szegény szervezeted.Nagyon fiatal vagy,sok JÓ tápanyagra és kalóriára van szükséged,inkább a mozgáson legyen a hangsúly.Azt se írtad mennyi az a katasztofális mennyiségű kaja,de ha nem tudsz leállni akkor biztos túl szigorú volt a diétád.Törekedj a kiegyensúlyozott táplálkozásra,kerüld a nassokat és a fehér lisztes,túl zsíros és cukros dolgokat.
2011. márc. 29. 23:51
 3/4 A kérdező kommentje:

23:51

NEM. Nem éheztettem ki a szervezetem, épp ezt próbáltam leírni a magyarázatban is, hogy kiegyensúlyozottan étkezem és sokat mozgok, sok vizet iszom és sokat alszom. Pontosan azokat csinálom, amiket leírtál. Nem volt szigorú a diétám, sőt úgy érzem, egész életemen keresztül tudnám folytatni, mert ez nem fogyókúra, hanem egy egészséges életmód. Ettől fogytam eddig. Nem katasztrofális mennyiségű kaja volt, amit az utóbbi napokban elfogyasztottam, de az eddigi kalóriamennyiséghez és életmódhoz képest többet ettem, mint szerettem volna.

Nem szeretem, ha valaki "megvádol" és lekicsinylően megmondja, hogy mit csináltam és most mit kéne csinálnom, főleg, ha azzal én is tisztában vagyok. Szerintem nem olvastad el figyelmesen a magyarázatomat.

2011. márc. 30. 09:22
 4/4 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: Köszönöm a tanácsokat, akkor majd mindjárt írok e-mailt :) Sok sikert neked is!
2011. márc. 30. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!