érzem h evésroham jön :S mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 22:57
1/8 anonim válasza:
Igyál egy pohár tejet, moss fogat, és feküdj le aludni!
2/8 anonim válasza:
legalább 3 bögre tejet igyál, de amúgy jó, amit az első írt :D
3/8 szophi válasza:
egyél meg egy fél disznót legalább....:/
5/8 anonim válasza:
Ha éhes vagy, csinálj egy nagy adag salátát, moss fogat és gyorsan feküdj le. Ha nem vagy éhes, hallgass egy kis zenét, nézz filmet vagy olvass aztán menj aludni :) Vagy vegyél egy jó forró fürdőt. Vagy menj ki sportolni, ha nem félsz az esőtől.
6/8 anonim válasza:
nekem is evésrohamom volt, és nem álltam ellent
igaz, én nem fogyózom (:
7/8 anonim válasza:
nekem ha evésrohamom van mindig eszek egy nagy adag salátát vagy puffasztott rizst. Ilyenkor ha nem eszel (én legalábbis) rosszul leszek, szédülök stb, szóval ha rohamod van az már azt jelenti hogy a szervezetednek kajára van szüksége. Egyél mindenképp én azt mondom, csak ne hízlaló dolgokat :)
8/8 anonim válasza:
Ha normálisan, rendszeresen eszel, nem lesznek falási rohamaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!