Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez most tenyleg olyan sok...

Ez most tenyleg olyan sok mint ahogy en erzem?

Figyelt kérdés
sajnos eleg sok problemam van a gyomrommal es az emesztesemel. ma ezt ettem megis olyan erzesem van mintha egy fel disznot nyeltem volna be: egy natur joghurt, egy fel citrom teaba, es egy negyed befottes uveg hazi szilvalekvart kanalaztam be mert imadom. es konditeremben edzettem masfel orat. miert erzem annyira tele magam?:(
2011. okt. 4. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:

öregem, te hülye vagy.

azért érzed magad rosszul, mert a szervezeted szerencsétlen értelmetlen kaját kapott, keveset, rossz minőséget, és leedzetted az egészet.

drága kérdező, a szívizomból is lehet fogyni, val.szeg te már ott tartasz.

kezdjél el enni csirkét, zöldséget, gyümölcsöt meg valami gabonát mert ki fogsz purcanni, hamar. ez nem diéta, ez nem fogyókúra. a tested sem fogy tovább, hidd el. pár hét múlva megáll a szíved azt csá, ennyi

2011. okt. 4. 19:16
 2/4 A kérdező kommentje:
hat koszi..sajnos nem azert eszem ennyit mert tobbet nem akarok hanem mert tobbet nem birok. hidd el szeretnek enis nagyokat enni. es ez mar kb masfel eve igy megy, olyan is van h napi egy ket almaval tele vagyok. rengeteg orvosnal voltam mar de senki nem tudott semmi ertelmneset mondani:(
2011. okt. 4. 19:27
 3/4 anonim ***** válasza:
azért vagy tele, mert ilyen hülyeségeket eszel. A cukros dolgokat egyenlőre hagyd a fenébe. ZÖLDSÉGET EGYÉL FEHÉRJÉVEL! meg gyümölcs se árt néha.. Nagyon sürgősen változtass, mert igaza lesz az előzőnek.
2011. okt. 4. 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Összeszűkült a yomrod, azért nem tudsz többet enni. Meg ha nem összevissza zabálnál, hanem normálisan ennél, tán nem lennének ilyen gondjaid.

Ezt a minimális kaját is lemozgod, amit beviszel. Kezdj el normálisan enni (tudom, nehéz), szedj probiotikumot, az segít. De ha továbbra is így folytatod, a kórházban kötsz majd ki, ahol megtömnek, mint 1 libát.

2011. okt. 4. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!