Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem értik meg az emberek...

Miért nem értik meg az emberek, hogy Norbi meg az ilyen félék nem érnek semmit?

Figyelt kérdés
Meg fogyasztóöv, aerobik stb. Tiszta szégyen. Pénzlehúzás az egész.
2011. márc. 27. 22:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy, hogy nézel ki, de tutira veszem, ha leírnád a heti menüdet, abban is lenne pár egészségtelen "trükk".
2011. márc. 28. 10:07
 12/20 anonim ***** válasza:

Hmm meglepő tőled ilyet olvasni, eddig tök értelmes válaszaid voltak. :)

Norbi update módszere valójában nem akkora hülyeség, tulajdonképpen a testépítők táplálkozási elvein alapszik, csupán le van egyszerűsítve, hogy azok is tudják használni, akik laikusak. A lényege az, hogy kódok segítségével "veszi rá" az embereket, hogy szar kajákból (gyorsan felszívódó szénhidrátok, telített zsírok) minimálisat egyenek és azt is csak délelőtt, a lassabban felszívódó szénhidrátokat délután 3ig fogyasszák, estére és éjszakára pedig hagyják meg a fehérjét. Most egy kezdő "fogyókúrázónak" hiába kezded el mondani hogy glikémiás index, meg hogy 3 g fehérje /testsúlykilogramm, fingja nem lesz az egészről. Az updateben van hiba, de alapvetően jó irányba tereli a népet.

A norbis termékek: hát nem tudom... Ezt megint úgy kell nézni, hogy az átlag ember rohadtul nem kitartó, és eszük ágában nincs azt csinálni és enni amit te. :) Norbi pedig nem hülye, tudja hogy kell pénzt csinálni, és a termékei megnyugtató alternatívát jelentenek azok számára, akik nem akarnak lemondani bizonyos ételekről. Nyilvánvaló, hogy aki tonnaszámra zabálja a norbis csokis csigát, az k*rvára nem fog lefogyni, de ha egy-egy alkalommal becsúszik, jobban jár az illető, mintha mondjuk csokit enne. A csökkentett szénhidráttartalmú lisztet pl nem tartom hülyeségnek, bár én zabkorpa-párti vagyok.

Aerobik: ezzel mi bajod? :) Nagyon jó kis aerob mozgás, szórakoztató, nem monoton. Nem mindenkinek van ám türelme heti 4X 5X 1 órákat rohadni a taposón/futópadon/biciklin. Másrészt nem mindenki számára vonzó a testépítés és a fitness mint sport, ha valaki valamilyen más mozgásformát élvez, hát egészségére. Még mindig jobb, mint a tv előtt tespedni. Nem mellesleg pedig, megnézném hogy tolnál végig egy sport-aerobic edzést, amit a versenyzők csinálnak. :)

Fogyasztóöv: na ebben igazad van, aki ennek bedől az meg is érdemli. :D

Bocsi hogy ilyen hosszú lett, de szerintem ezen a téren rosszul látod a dolgokat!

2011. márc. 28. 23:45
 13/20 A kérdező kommentje:
Mikor lemegyek K-3-azni 2órát az az edzés. Megnézném ezt hányan tolnák. Sok sport van a világon, de kevésnek van értelme!
2011. márc. 29. 17:51
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

És?

Szerinted a 70-80 kg-os fogyni vágyó nők k3-azni akarnak???

Annyira buta, suta ember vagy, hogy az hihetetlen! Te itt csak felvágni akarsz, de rohadtul nem érdekel senkit.

2011. márc. 29. 18:03
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, hogy erre megy ki a játék, kérdező!! Hogy te milyen kemény gyerek vagy, azok meg, akik aerobikoznak, milyen puhányok...

Hát megnéznélek egy amolyan vérbeli aerobic edzésen.

De nyilván azzal tisztában vagy, hogy egy küzdősportot nem lehet összehasonlítani a ritmikus tornával... Ennyire nem lehetsz májer hül.yegyerek...

Igen, te keményebb vagy, mint az alakjukra vigyázó fiatal lányok/nők, most aztán biztos jobban alszol. Ennek ellenére nem lehet mondani, hogy az "nem ér semmit", mert igen!

Én a túlsúlyom leadása után amúgy kick-boxolni kezdtem, először aerobic formában, aztán pusztán küzdősport formájában, és egy edzés nem volt sokkal keményebb, mint az egyórás program aerobikban.

Szerintem fizess be egyszer egy órára, és próbáld ki.

Ilyen hüly.eségeket meg ne beszélj, mint amiket itt nyomsz, mert ez nagyon szánalmas.

K-3, hát melyik sarokba sz@rjak...

2011. márc. 29. 18:09
 16/20 anonim ***** válasza:

Jaja, nekem is leesett, akkor ez a topik egy ilyen önfényező, önnyaló program része...!

Hát kérdező, ha neked ez hízeleg, akkor KEMÉNY VAGY!

Ugyanakkor nagyon sekélyes és iszonyúan buta... biztos izomagy vagy.

Az aerobicnak, táncos tornának, stb is van értelme (de még mennyi!), ha egyetlen egy ember akár egyetlen egy kilót is lead velük, és azt választja a tévé előtt tespedés és a nassolás helyett!

Ha ezt nem látod be, akkor nem érzed igazán a sportok "zamatát", vagy legalábbis nem látsz mögé az ideológiának. minden sportnak van értelme, hiszen az egészségedért teszel minddel!

Hidd el, ha pl nem K-3azhatnál tovább, vagy pl betiltanák a küzdősportokat (ez egy sci-fis feltevés, de tegyük fel), és csak az aerobic, ritmikus torna, tánc, stb maradna a világon, amiket itt fikázol, meglepődnél, mennyire jó karban tartanád magad azokkal is! És szerintem nem hüly.ék az emberek, akik k-3 vagy rúgdalózás helyett táncolnak, aerobicoznak, hanem dicséretes hozzáállásuk, hogy figyelnek az egészségükre, időt és pénzt áldoznak a mozgásra, stb.

Azt meg nem lehet elvárni kisgyerekes anyukáktól, akiken rajtamaradt a szülsé utáni plusz, vagy bármelyik nőtől, hogy egy szorítóban vagy szőnyegen üssön-vágjon valakit a kondija érdekében. Erre nem gondoltál még?

Nem mindenki képes ilyenre.

Ez olyan imbecilis hsz volt, mintha azt mondtad volna, hogy mindenki hü.lye, aki nem súlyemelő, legyen bár 145 cm és 40 kiló...

Igenis éljen az aerobic, és a sport összes formája!

2011. márc. 29. 18:18
 17/20 A kérdező kommentje:

"K-3, hát melyik sarokba sz@rjak.."

Van 4 is, válassz!

Én a jó átlagról beszélek, akik elmennek egy 20-30percecskét aerobikozni és várják a csodát, persze vannak kivételek, mint a diplomás cigány. (vagy csak én nem vettem észre)

Hát Norbi is elég kemény, egy pofontól lement hídba!

2011. márc. 29. 19:08
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

23:45 vagyok. Most megint hülyeséget mondtál, már bocs... A k3 küzdősport, tehát egy másik ember püfölése, szóval ennyi erővel ennek sincs sok értelme... A hétköznapi nők azért aerobicoznak, mert AEROB mozgásforma, nem úgy mint a k3. Az aerobicnak az a lényege, hogy egyenletesen és viszonylag alacsonyan tartsa a pulzust, hogy a zsírégető zónán belül maradjon. Ha pedig a k3-at mint küzdősportot kísérő erőnléti edzésekre gondolsz, azoknak a célja az izomerő és az állóképesség fokozása, ami se nem izomtömegnövelés, se nem zsírégetés, szóval nem tudom miért is kéne egy nőnek káhármazni ha mondjuk fogyni szeretne... A sport aerobic meg nyilván nem ér lóf@szt sem, azért van ilyen "szar" alakjuk a versenyzőknek...

[link]

[link]

[link]

Jaaa és mégvalami. Bocs már, hogy egy nő sosem lesz olyan "kemény" mint egy férfi! :S Tudod ez a nők genetikáját és fizikai képességeit tekintve lehetetlen.

2011. márc. 29. 19:32
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Én hetente háromszor járok másfél órára, majdnem 10 éve, és én nem láttam azt az átlagot, akik "elmennek egy 20-30percecskét aerobikozni és várják a csodát".

Érdekes.

Bár ha közelébe se mész ilyen helyeknek, akkor ugye tévedhetsz, ahogy tévedsz is.

Norbi nem küzdősportot csinál, így ismét ott vagyunk, mint az előbb: nem hasonlíthatod egy küzdősportoló emberhez.

Az az igazság, hogy vagy nagyon jól játszod a hüly.ét, akinek nem jön át ez a logika, vagy tényleg az vagy...

Nem állítottam, hogy egy aerobikozó ember megver téged k3-ban... mert mintha te ezt várnád. Nem, de az állóképessége, fittsége van/lehet olyan jó.

Az az igazság, hogy kérdeztél valamit, amire nem azt a választ kaptad, amit vártál. Erre kimostad magad, hogy de te K3-azol. Erre jöttek a válaszok, hogy akkor miért fikázod az aerobikot.

Erre kimosod magad, hogy de te az ilyen-olyan átlagról beszéltél.

Azt se tudod, hogy mentegesd a seg.ged. Ismerd be, hogy ráb@sztál nagyon, sajna ez a kérdés nem jött be, majd a következő jobb lesz.

Tényelg minden respekt a tiéd a k3 miatt, de ettől még nem vagy jobb senkinél, ez a nagy helyzet.

2011. márc. 29. 22:44
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon érdekes a kérdezőhöz hasonló emberek észjárása. Idejönnek lefikázni valamit, amit nem ismernek, de ismeretlenül jobbnak gondolják magukat a többieknél. Senki nem bántotta az ő szent K-3-át, de ő idejön pocskondiázni az aerobikot, a Norbi kódmódszert, amik emberek ezreinek, ha nem tízezreinek segítettek már, ő pedig egyiket sem próbálta még. Úgy viselkedik, mint egy taknyos tinilány, aki kikéri magának, hogy aző szoknyája pörög a legszebben.

Arra nem is gondol, hogy egy férfias önvédelmi sportot hasonlít össze nulla alapon egy kifejezetten nőies, és erőszakmentes szórakoztató sportággal.

Hasonlítsuk össze a Kenwood kamiont a Daewoo Tico-val! Ez kábé ilyen.

Arra se gondol, hogy az emberek nagy része, és különösen a nők nem GI Joe-k, akiknek az a lételemük, hogy visszaütnek, és nem az az első gondolatuk egy éles szituban sem, hogy üssenek.

Még azzal sem lenne baj, ha kritikát fogalmazna meg, de a stílus, amiben előadja magát, kábé nagymamám baromfiudvarának etikettjét idézi. Szimplán mindenkit lehüly.éz, aki nem úgy gondolja, ahogy ő, és nem azt a sportot űzi, amit ő.

Az ő seg.géből süt a nap, és mindenki másnak az élete egy sötét verem, amiért nem tudják, amit ő tud.

Kérdező, egy megjegyzés: ha mindenki hü.lye és rossz körülötted, csak te vagy okos és jó, akkor ott valami gond van. Meg kell fordítani a tükröt. Ugye érted, mire gondolok?

2011. márc. 29. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!