Miért nem értik meg az emberek, hogy Norbi meg az ilyen félék nem érnek semmit?
A Norbi termékeket válasszuk szét a módszertől! Azt miért nem értik meg egyesek, hogy a kettő nem ugyanaz? Hm?
A termékeit soha nem vettem, de a kódozás és aerobic segítségével (azzal mi a bajod?) leadtam a teljes túlsúlyomat, 20 kilót, ami hormonális problémák miatt volt rajtam és az orvos úgy saccolta, jó, ha 7-8 kiló lemegy belőle...
És tartom 5 éve, szuperül vagyok, a hormonjaim a helyreállt testsúly és egyéb miatt helyrebillentek.
A fogyasztóöv nem említhető egy napon az aerobikkal, vagy bármelyik másik mozgásformával!
Gondolom, tök laikusként osztod az észt, Norbinak a közelébe se mentél eddig, mert előítéleteid vannak. Vagy tévedek? Mi a sztori?
Másodiknak igaza van, a kódozással fogytam 14 kilót, sokkal egészségesebb vagyok (rossz étkezési szokásaim voltak, khm, mondjuk így). Egy Norbi terméket se vettem meg. Aerobikoztam mellette ráadásul, ami szintén nagy szenvedélyem, és szuperül foghyaszt, illetve karbantart, és még szórakoztató is.
A fogyasztóövnek nincs helye a felsorolásodban, de egyetértek, az tényleg egy bazinagy átverés.
Az az igazság, hogy ilyen kérdéseket olyan elkeseredett emberek szoktak általában kiírni ide, akiknek nem sikerült semmi, ezért lefikáznak mindent. Remélem, te nem ilyen vagy. Mert szerintem tévedsz.
Nem a fogyásban gondoltalak laikusnak eddig sem, hanem a Norbi módszerben, aerobikban. Ezeket próbáltad már? Mert anélkül fikázni őket nem épp jogos (és tök alaptalan is, mivel használnak).
Oké, te pasi vagy (ezt amúgy gondoltam), nyilván nem Duci Tréninghez fogsz hozzá, mikor fogyni, izmosodni akarsz. Pedig attól is tudnál.
Az egyetlen dolog, amiben igazad van, az a szaunaöv, vagy mi. Na az tényleg röhej.
Második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!