Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egy hónapig csak almát,...

Ha egy hónapig csak almát, narancsot, citromot eszek és csak vizet és teát iszok lefogyok? Mellette sportolok is!

Figyelt kérdés
Utánna bió életmódra állok át,azaz minimális szénhidrát!
2011. márc. 27. 21:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
Nos.Igaza van annak aki azt irja a gyomrodnak annyi,az is igaz hogy hamar visszajön ha így fogysz le és még annyit hogy ha ilyen mennyiségű kajával akarsz sportolni(bár nem tudom milyen sport)akkor tuti nem sok erőd lesz a sporthoz.
2011. márc. 27. 22:34
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
Annyira felesleg itt erőlködni, mindennap folyamatosan nyílnak hülyébbnél hülyébb topikok. De kíváncsi lennék amúgy, hogy a kérdező hány éves lehet... Mert szerintem tinédzser évei elején járhat. Nagyon elszomorító. A testet táplálni kell, nem sanyargatni.
2011. márc. 28. 00:46
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

Mi köze a bio életmódnak a szénhidráthoz? Ne strapáld magad a válasszal, elárulom: semmi.

Szerinted a biorizsből, biolisztből, biolekvárból kiszedik a szénhidrátot csomagolás előtt? És a bioalmában nincs gyüm.cukor?

Gugli a barátod, szerintem olvasgass kicsit.

2011. márc. 28. 09:56
 14/16 anonim ***** válasza:
86%
szerintem a kérdezőm meg akarja spórolni a fogamzásgátlás költségeit.
2011. márc. 28. 10:29
 15/16 A kérdező kommentje:
mi köze ennek a fogamzásgátláshoz?
2011. márc. 28. 14:18
 16/16 anonim ***** válasza:
85%
próbáld csak ki majd megtudod.
2011. márc. 28. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!