Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? 166/76...

Mit gondoltok erről? 166/76 vagyok és 20/L! 60 kg szeretnék lenni! Főleg a combomon és a hasamon van felesleg! Szerintetek így mikorra adhatom le?

Figyelt kérdés
Heti 4x Rubint Réka DVD-re tornázok 60 percet: has, popsi, felső test, mellé heti 4x kezdetnek 250 lépés mini stepperen. Emellé szedném a hoodia kapszulát, csak azért hogy a nassolási vágyam megszűnjön. Fogyást nem várok tőle, csak hogy segítsen ne nasizni!
2011. márc. 27. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:
-16 kg nagyon sok...ha nem nassolsz, kerülöd a kenyeret, tésztát, stb. és mindent betartassz amit leírtál, akkor szerintem 3-4 hónap.egyébként heti 1 kg mínusz az egészséges
2011. márc. 27. 14:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon sok! Nem is 1-2 hónapra számítok! :) Őszintén szólva már a két kezem összeteszem, ha 4 hónap alatt sikerül! Alapból volt rajtam egy 5-6 kg felesleg, de utána kórházban voltam és még fekvő beteg utána több mint egy hónapig és nagyon hamar felszaladt az a 10 kg mellé! :(
2011. márc. 27. 17:55
 3/3 anonim ***** válasza:

ne add fel, 4 hónap alatt szerintem min. 10 kg-t le tudsz adni. utánna biztos megjön a kedved, hogy azt a keveset is leadd...összességében 5 hónap alatt elérheted a 60 kilót, úgy, hogy ne legyen jojózás.

kitartás:)

sok szerencsét!!!

2011. ápr. 6. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!