Mennyit fogyhatok havonta így?
Figyelt kérdés
Reggeli rozsszendvics 2 szeletből
Tízórai gyümölcs 1 db nem banán
Ebéd hús zöldség
uzsi gyümölcs 1 db
vacsi túró ,tojás ,virsli ...
Heti 4 spinning !
2011. márc. 26. 21:09
2/6 anonim válasza:
korrekt étrend (virslivel azért óvatosan, van amelyik eléggé zsíros). a jelenlegi súlyodtól is függ, hogy mennyit fogsz fogyni, de ilyen kajával és heti 4 edzéssel már lehet mit kezdeni. esetleg variálhatnád a mozgást, spinning helyett futás hetente egyszer, vagy kétszer.
4/6 A kérdező kommentje:
93 kiló vagyok ! A futás nem jó az ízületeim miatt !
2011. márc. 27. 12:14
5/6 anonim válasza:
A heti 4 spinninget nem fogod bírni.. Én úgy csinálom, hogy hétfőn szerdán testújításra járok, kedden spinningre.. A 4 spinning nagyon sok, főleg ha még fiatal is vagy. :/ Inkább legyen változatosabb az edzésterved, tuti menni fog! :) Egyébként, én is heti 4x járok tornázni, de ebből csak egy vagy kettő a spinning, és így heti 1 kiló megy le, ha mellette kb annyit eszek, mint te.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem kérdés ,hogy fogom -e bírni ,mert most is 4 x járok ! Azért köszi a biztatást !
2011. ápr. 26. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!