Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ajánlanátok torna dvdt? Olyat...

Ajánlanátok torna dvdt? Olyat keresek ami mindent megmozgat és kb 40-45 perc.

Figyelt kérdés
Cindy Crawford új didimenzó és a szépség és egészségre tornázom de előbbi már túl könnyű nekem utóbbi az nagyon jó de az 1óra 10 perc így azt csak hétvégén tudom csinálni.
2011. márc. 24. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Rubint Réka, én nagyon szeretem. A második vagy harmadik DVD-je olyan, hogy az első fele 40 perc, és minden van benne. De a többivel is meg lehet oldani. Én most a 2010-es legújabbat csináltam, az 90 perc, de bele-bele tekertem, így 45 percet tornáztam rá pont.
2011. márc. 24. 13:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Meg tudod mondani h azoknak mi a címe?
2011. márc. 24. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is Rubint Rékázok. A napi 20 perc-re (nem tudom mi a pontos címe), meg az eggyel régebbire. Nagyon szeretem és nagyon hatásos!
2011. márc. 24. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:

hát, fogalmam sincs, nézd meg itt:

[link]

itt vannak a DVD-k, de nem tudom, én melyikre szoktam:-) a 2010-esre bizti

2011. márc. 24. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Dettó Rubint Réka, az Add önmagad kettőt csinálom. VAgyis csak ez van meg, de szeretem. Kétszer húsz perc, az első fele, ilyen izzadós, lihegős, a másik pedig inkább földön fekvős, és erősen az izommunkára megy. Nekem tök hamar elmegy ez a 40 perc, és nincs nagyon időd szenvedni közben :-)

Egy 21/L aki utál mozogni :D

2011. márc. 25. 12:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, ezt csinálom:

[link]

2011. márc. 25. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!