Milyen diéták vannak amik gyorsan és látványosan
hatnak?
ha a konditeremben hűn dolgoztál is nem csak hű látogató voltál akkor tudnod kéne a helyes megfejtést. Amúgy amiért terhes voltál nem szabadott volna 30kg felszedni az rengeteg vagy 3as ikreid voltak? gyors és látványos diéta maximum az lehet ha elmész valami munka/fogolytáborba. ha 3év alatt sikerült felszedned ezt a szép tömeget az kb belefog telni minimum 1-1,5évbe amire leadod.
2009. febr. 24. 10:53
egyetértek az elöttem szólóval.
ha midnened fáj akkor kezdj el úszni, vagy is heti 2x másfél óra lassú úszás már sokat segít ha utána nem eszed tele magadat.
3 féle fogyás lehet.
kíméletlen koplalás és semmi mozgás
mozgás + diéta (kíméletesebb)
vagy intenzív zsírégetö mozgás
ezek amikkel leadhatsz kilókat gyorsan. vagy választhatod azt hogy kíméletes diétázol de az lassan fogyaszt pl havi 2 kiló fogyás.
2009. febr. 24. 11:32
3/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat és az első hozzászóláshoz annyit hogy beletrafáltál mert ikreim vannak és dolgoztam is nem csak nézelődtem és igen tudom a megoldást csak úgy voltam vele hogy több szem többet lát. A második hozzászólonak szól hogy sajnos nekem nincs időm eljárni úszni apjuk reggeltől estig dolgozik a nagyik messze vannak nincs aki vigyázzon rájuk. Akkor marad az önsanyargató mód és a kemény diéta :-)
A leggyorsabb és leglátványosabb diéta a szénhidrátmentes diéta. Ez az Atkins diéta durvított változata. Minden ehetsz és annyit amennyit csak akarsz akár reggeltől estig, ha az ételben nincs szénhidrát (pl majdnem az összes zöldség kivéve pl a kukorica meg a borsó, az összes hús kivéve a húskészítmények pl konzerv virsli, meg tojás)
Egy barátom 2 hét alatt 13 kilót adott le vele (90 kilósan kezdte és 180 magas a srác) én is kipróbáltam, 1 hétig bírtam és 7 kiló ment le. Csak nehéz betartani mert szinte semmivel nem ízesíthetem a kaját, pl kecsap, és olyan üres így, de azért ki lehet bírni.
2009. febr. 24. 12:20
Nem azért de a tojásban hol a szénhidrát??????
2009. febr. 24. 13:03
igen, a tojás fehérje, nem hízlal, sok diétában azt írják!!
2009. febr. 24. 20:00
Bocsánat, a tojást úgy írtam hogy azt is lehet enni, csak nem lehet tisztán értelmezni a mondatomban hogy melyik csoportba tartozik. Szóval a tojás is szénhidrátmentes természetesen és azt is lehet enni!
2009. febr. 25. 09:05
Óvatosan a diétákkal!Nem tudom bizonyítani ,de szerintem nekem az Atkins-től ment tönkre a pajzsmirigyem. Vagy! Véletlen egybeesés. Három hónap alatt fogytam vele húsz kilót. Ahogy befejeztem, rögtön kezdtem visszahízni,pedig nem ettem sokat.Rosszul is éreztem magam.Kiderült ,hogy alulműködik a pajzsmirigyem. Mielőtt belekezdtem a fogyókúrába előtte is voltam vizsgálaton és akkor még minden rendben volt.Most szedhetem a gyógyszert valószínű életem végéig.
2009. febr. 25. 10:20
igen az Atkins diétától lehet a pajzsmirigyprobléma. Sajnos elég elbaszott és értelmetlen módszer. Arra tényleg jó,h a mérlegen csak dobd le a kilókat, de az más,h tönkretesz és még ráadásul nem is biztos,h a szírfeleslegtől szabadít hanem csak az izomszöveteket és egyéb szükséges dolgokat bont le.
2009. febr. 25. 12:14
10/10 A kérdező kommentje:
Mindnkinek köszönöm a választ :-)
Kapcsolódó kérdések: