Szerintetek mennyit kellene fogynom, és mennyi idő alatt?
25 éves vagyok, 170 cm 85 kg, a teszsír százalékom 38% (nagyon sok). Egyébként is nagydarab vagyok, a csontjaim is vastagok, kiskoromban is duci voltam, tehát az biztosan nem lehet cél, hogy szálkás vékony legyek. Hétfőtől járok Curvesre, legalább heti 3-szor fogok menni, emellett hétvégente egész sokat rohangálok a kutyámmal, és ha jön a jó idő, akkor elkezdek görkorizni, meg majd nyáron vizisízni is megyek.
Viszont a fogyókúra dolog nem nagyon megy, sokszor próbáltam már, de csak a nagyon drasztikus dolgokat bírom kampányszerűen (léböjt). Persze igyekszem azért figyelni a kajára.
Szerintetek kb. hány kilót kéne fogynom, és mennyi idő alatt lenne ideális, hogy ne legyen belőle jojó? Milyen étrend lenne esetleg az, amibe némi szénhidrát, édesség belefér, de azért segíti a fogyást mozgás mellett?
Számolgattam én is, de szerintem 25% körüli testzsírral már jó lennék, és az kilóban 21-et jelentene akkor, ha az izomzatom nem változna semmit. Márpedig ugye az izom az edzés miatt nőni fog, és az nehezebb mint a zsír, tehát a 20 kg talán sok.
Igen, ezeket elvben tudom, csak sajnos mindig pont az estét nem bírom ki, olyankor van az, hogy már nincs stressz, nyugi van otthon, és olyan jól esik egy sör a párommal, ahhoz meg akkor már egy kis chips, vagy valami olajos mag :'( Ráadásul a párom nem partner ebben, tehát végig kéne néznem, hogy ő nasizik meg sörözik, az meg baromi nehéz. Mondjuk tavasszal már inkább egy fehér fröccs, az azért nem hízlal úgy mint, egy gyümölcsös sör, de nasizni mit lehetne hozzá, ami nem olyan gáz?
Minimum 20kg? Sztem tök hülyeség! 170centihez a 60 már nem olyan sok,sőt..
Sztem ha 10 kg-t leadnál már az egészséges kategóriába tartoznál. Délelőtt egyél rendesen, délután már csak gyümölcsöt,zöldséget! Csokit,sütit és egyéb nasikat kerüld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!