Nekem bejön a srác stílusa, könnyen olvasható és nagyon hasznos tanácsokat ad!
A parasztokkal meg tényleg ne foglalkozz, nincs jobb dolguk...
2011. márc. 21. 11:22
25/31 anonim válasza:
Egy dekát sem! Nekem maga vagy a megtestesült álom!
2011. márc. 21. 12:53
26/31 anonim válasza:
Latszik hogy nagyon szep formas az alakod meg igy is,hogy picit tobb kilo van rajtad. Ha leadnal 10-12 kilot biztosan nagyon szexi lennel!
2011. márc. 21. 13:29
27/31 anonim válasza:
Azért vannak itt idióták látom.Miért kell cikizni,hisz legalább tesz érte és gondolom valami anorex hülye irogat bunkó beszólásokat!Hajrá csajszi még kb. 8-10kg és még csinibb leszel.A legjobb a callanetics,hihetetlen,de segít csak ügyesen kell csinálni,ahogy irja a könyv vagy biztos van dvd-n is.Nem leszel lógós bőrű,én nem diétáztam mellette és úgy is látványos!!!
2011. márc. 21. 13:55
28/31 anonim válasza:
"az nagyon nem jó!
én 170centi vagyok és 56kiló :D "
Azt ki vagy te, hogy erre alapozol? Jézus Krisztus?
Amúgy egyértelmű, hogy az első hozzászólásokat, ahol nincs érték meg név, ugyanaz a személy írta, elég szánalmas.
Egyébként szerintem reális a 68 kg képek alapján, nem tudom, miért hihetetlen.
Sztem kb 6-8 kg (én is hasonló vagyok, ennyit szeretnék leadni:-))
2011. márc. 21. 14:28
29/31 anonim válasza:
ehhez hasonló voltam, a hasam nem volt ekkora, de a fenék, comb, mindenem ilyen volt 2,5 hónapja. akkor voltam 175/73. moat 65 kg vagyok, és egész másképp nézek ki :) mondjuk ruhában már csini, de anélkül elég lötyi, szóval most ezerrel csinálom réka tornáit, hátha :D
2011. márc. 21. 16:37
30/31 anonim válasza:
10 kiló. De inkább csak sportolj és ne diétázz, mert nagyon szép nőies alakod van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!