Diétával és mozgással mindenkinek lehet lapos hasa?
Egyrészt a hasad lapossága hormonális folyamatokkal is összefügghet, vagy nem emészted jól az ételeket,, ezért étkeés előtt egy kevés kiwit, és ananászt ,esetleg mazsolát egyél, persze csak ésszel, max egy evőkanálnyit, és számold bele grammra a napi össz. kajádba ezeket is.
Ha ez sem segít, akkor lehet az ételtől is, pl én a brokkolitól puffadok. Ki kell kisérletezni, minden ember más e téren. Annyit viszont elmondhatok, hogy összetett, lassú felszívódású szénhidrátokat ajánlok fogyasztani (zabpehely, basmati rizs, lencse, bab - barna rizs, bár ez nem annyira lassú felszívóádsú szénhidrát).
Ha nő vagy, nem. Befolyásolja a méhed elhelyezkedése is.
Viszont ha puffadt vagy, ahhoz nincs köze az alkatodnak, szarul táplálkozol és rossz az emésztésed. Ha normális kajákat eszel, ez a probléma megszüntethető.
1.5 éve szültem, a terhességgel 30 kg-t szedtem fel. A kezdősúlyomhoz képest még van rajtam 10 kg, a hasam mégis lapos lett, mióta rendszeresen, naponta csinálok felüléseket. Talán egy hónapja kezdtem, de tényleg minden nap tornázok. Párhuzamosan ezzel elkezdtem visszafogni az étkezéseimet (mert végre befejeződött a szoptatás), és bár a kilókon nem látszik, az alakom rengeteget változott a torna miatt. Most már fél órákat tornázok naponta, hasra, csípőre és combra, a nadrágjaim leesnek rólam :D
Ha tornázol, a hasad megszépül, ez biztos. Rajtam is hiába van 10 kg felesleg, a hasam irigylésre méltóan lapos lett! Pedig gondolhatod milyen hasam volt, ha ennyit híztam a terhességgel, főleg a kritikus helyekre...
Felülésből naponta 100-at csinálok, plusz az oldalsó hasizmokra 50-50-et, plusz a többi izmot is megmozgatom derékon alul. Illetve hullahoppozni szoktam, az is megmasszírozza a derekat, szépen keskenyedek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!