Booklineka kérdése:
Miért nem mozdul a mérleg?
Figyelt kérdés
3 hete edzek aerobikkal és pár napja kezdtem a diétát,tehát annyira,hogy semmi chips,kevesebb kenyér, inkább abonett, stb. Én úgy veszem észre tükörben, hogy vékonyodtam, de a mérleg szerint totál nem. hallottam arról,hogy később mutatkozik meg súlyváltozás, vagy mi. ez akkor hogy van?
+1 kérdésem: 164 cm vagyok és 60 kg. ez a két érték együtt átlagosnak,egészségesnek mondható vagy inkább adjak le?
2011. márc. 18. 19:16
1/4 anonim válasza:
az értékeid abszolút jók, nem feltétlen kellene fogynod. az aerobic és az egészséges életmód a te esedetben nem feltétlen fog súlycsökkenést eredményezni, inkább csak átalakítja a tested arányait, vonalait. épp ezért told le magasról a mérleget, és mérj centiket :)
2/4 anonim válasza:
Van hogy később indul be a fogyás, barátnőmnek 3 hónap után jelentkezett de akkor szinte egyből lement 10 kiló, addig éppen csak, szóval 3 hét még nem elég szerintem!
3/4 anonim válasza:
Tényleg ne a mérleget nézd, az izom nehezebb mint a zsír, szóval simán lehet hogy sokkal vékonyabb, formásabb leszel, de kilókban kevéssé vagy egyáltalán nem fog látszani.
Egyébként szerintem jó a súlyod, egészséges. A mozgás és az egészséges étkezés viszont jót tesz, súlytól, mérettől függetlenül. :)
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!:)) ezek szerint az is hülyeség, hogy a normál súly az a magasság-110? hallottam ilyet.:S pl: 164 cm vagy, 164-110=54 az egészséges súly.(?)
2011. márc. 19. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!