Miért van ez? A mérleg nem mozdul
nagyon el vagyok keseredve. 1 hete diétázom elég keményen (pirítós-graham.kenyér-tojás néha,sok zöldség). a nadrágomba már kényelmesen beleférek, de a mérleg nyelve nem mozdul...:'( mitől lehet ez???:(
20Ł160/75
Majd fog, ha abbahagyod a koplalást. Csak éppen nem lefelé, hanem felfelé... Ez törvényszerű.
Írd le, mikor mit eszel, anélkül nehéz bármit is mondani.
(Mellesleg ha a graham kenyeret meg tudod pirítani, az nem igazi teljes kiörl, mert az nem lehet megpirítani. Nem mindegy, hogy a kenyér tk. lisztTEL vagy lisztBŐL készül. Ami lisztTEL van, abban alig van tk. liszt, ill. graham liszt. Pont ugyanolyan szar, mint a fehér kenyér.)
A türelem itt csak betegséghez vezet maximum.
Ennél rosszabbat nem is tehetnél magaddal. Az alma meg a joghurt nem reggeli. Én sem bírok enni reggel, de 8-9-10 körül igen. Te gyakorlatilag ebédig (ami néha fél 4!!) koplalsz. Az ebéded sz*rt se ér, a szénhidrátot (kenyér) reggel kéne enni, fehérjét meg nem ettél. (1-2 tojás baromi kevés egész napra.) Ráadásul kevés is az egész. Ennél már csak a vacsora rosszabb, amikor már nem illik szénhidrátot enni, de mivel egész nap nem ettél semmit, gondolom, marha éhes lehetsz.
Az anyagcseréd lelassult a koplalástól, ezért nem fogysz. Fehérjét nem eszel, a szervezeted az izmokból próbál kétségbeesetten energiához jutni, többek között a szívizomból! Én a helyedben meggondolnám, mit művelek magammal.
A hagymában és uborkában alig van valami kis tápanyag, bár mindkettő egészséges, nem helyettesíti a változatos és normális étkezést.
Sajnos innen csak felfelé vezet az út, mármint súlyban. Fogyni nem fogsz, legyengülni igen. Szerintem ez nincs 500-700 kalóriánál több, a súlytartáshoz kb. 2000-re lenne szükséged. A töredékét eszed. Ha áttérsz egy 1000 kalóriás diétára, ami még mindig koplalás, de kétszer ennyi, mint ez, már attól hízni fogsz, mert a szervezeted az utolsó kalóriát is tartalékolja, hogy felkészüljön a következő örült koplalásodra. Ha csináltál volna egy épeszű 1500 kalóriás diétát, szépen lassan lefogytál volna, és ha 1800-ra emeled a végén, nem hízod vissza a duplálját.
Reggeli: kenyér, tojás, zöldség (lehet felvágott is)
Ebéd, vacsora: fehérje zöldséggel
Ha szükséges, tízórai, uzsonna: joghurt, gyümölcs.
Ezek az alapelvek, részletesen kicsit bonyolultabb, de nagyjából így lehet lefogyni.
Mellette sport.
Első voltam.
Dehogy is diétázol!Kenyér,kenyér-kenyérrel?
Egyél fehérjedúsan sokat,szénhidrátot meg keveset.2 nap alatt reagál rá a test.
Hát... a zacskós leves meg aztán különösen egészséges. Azt hiszed, hogy ha megeszel egy zacskó ízfokozót, attól lefogysz? Vagy így próbálod magad tartósítani, nehogy éhen halj?
Fogd már fel végre, hogy a fogyókúra nem arról szól, hogy semmit nem eszel, ami szükséges a tested működéséhez!!!
Fehérjére (húsra) és zöldségekre (vitamin, rost) van szükséged, ezek nem hízlalnak.
Minden más elhagyhagyható, de ezek NEM!
De csak hajtod a magadét, és nem érted, miért nem fogysz...
Nekem mindegy, a te tested, a te egészséged, majd rájössz előbb-utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!