Stanazol kúrát szeretnék kezdeni, napai hány mg kell? 81 kg vagyok 166 cm,29 éves?
Kajám rövidre fogva: 180 g fehérje / tskg és 360 ch / tskg
9 éve edzek heti 4x napi 8-9 órát alszom blabla, aki ért hozzá nem kell magyarázkodnom ;) szóval napi hány mg-t kéne szednem, vagy ezt hogy szokták kiszámolni (akár piramis?) , és hogy osszam el egy napon a mennyiséget? mehet a reggeli vitaminok mellé? vagy mikor kéne szednem?tudom hogy gyenge cucc, és nem nagy változást fogok elérni és kombinálni szokták, csak kíváncsi lennék, mivel ez az első "kox" kúrám , hogy hogy reagál rá a szervezetem, teljes laborvizsgálaton voltam előtte, és megyek utána is :) köszönöm az értelmes válaszokat!
SHUT UP AND TRAIN! ;)
ezt a sport rovatba kellett vna feltenned, mert itt inkább 90 napos diétás meg egyéb csoffadt nunik szokták fitoktatni, hogy ők ettől meg attól fogytak, meg, hogy a fittnessversenyzők egészségtelenek stb stb:D
kezd napi négy szemmel és két hét után erősits rá napi hat szemmel. Majd vezesd le kettő szemig.
Nem kell szétcseszni a májat, tökéletes ha két adagban szeded be reggel a vitaminok mellé, majd 12 óra múlva..
attól, hogy gyenge cucc még fogsz változást észlelni magadon, cmben is, és kidolgozottságban is, jó kajával pláne. Külön felüdülés, hogy 9 éve edzel, nem pár hónapja.
Hajrá!!
180 gramm fehérjét és 360 g szénhidrátot eszel meg TESTSÚLYKILÓGRAMMONKÉNT????
Hát ha ennyi eszed van, bizony azt kell mondjam, hogy vedd be az egész dobozzal egyszerer, úgy hat a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!