Hogyan adhatnék le 2 hónap alatt 15 kg-ot? 25l/176cm/80kg
rengeteg sport és diéta.
De amúgy 2 hónap alatt ennyit nem fogsz leadni a súlyod majdnem ideális max 8 kg-t fog menni.
szia, ha van kedved beszélhetnénk én is fogyni szeretnék:)
nekem 20at kell:S
szia, én is 176 centi vagyok és 80 kiló voltam még 2 hónapja. bár a korom kicsit több, 28 vagyok, mikor elkezdtem fogyókúrázni még 27 voltam :) van 1 kisfiam, aki majdnem 3 éves, én a terhességem alatt híztam meg, ami azóta is rajtam maradt sajna, mert a lustaság nagy úr :))
én jan. közepén kezdtem, mert rájöttem, h így nem mehet tovább.
amit én csináltam:
reggel: 1 szelet kenyér, kávé tejjel (no cukor), 2 virsli.
10órait nem ettem, mert nem voltam éhes.
ebéd: csibehusi és párolt zöldség.
uzsonna: 1 natúr joghurt
vacsi: sonka, v 2 főtt tojás, sajt, 2 alma, v narancs.
emellett vizet ittam, kb 3 litert 1 nap.
minden nap torna, bíró ica 1-es kazettája, de szerintem bármi erősítős torna jó.
ezt csináltam 1 hónapig, lement kb 7-8 kiló.
a 2. hónap kicsit drasztikusabb torna szempontjából: miló viki k.o. a kilóknak zsírégetés(nemsokára lecserélem a másik dvd-re ami a tokban volt, ez alakformáló kung-fu lesz).
a kaja a 2. hónapban a következő:
reggeli: hamlet és 2 virsli rengeteg zöldséggel: cékla, vegyes zöldség és savanyúkáposzta, mikor mit kívánok meg épp. és a kötelező ébresztő: kávé tejjel :)
10órai nincs továbbra sem :)
ebéd: husi és a fenti zöldségek. akár mindegyik
uzsonna: 2 gyümölcs (narancs, alma, v 1 adag meggy)
vacsi: sonka, v 2 tojás, szintén rengeteg zöldséggel, 1 pohár tej.
inni már nem vizet iszom, hanem zöld teát (minden nélkül), kb 3 litert 1 nap, plusz még vmennyi vizet mellé.
most 2 hónap alatt 12 kiló ment le, per pill 68 vagyok, 65nél megnézem, h mit mutat a tükör, hha nem ok, akkor go tovább 62ig.
sok sikert! nekem ez így bevált elég rendesen :D
Köszönöm mindenkinek, főleg neked utolsó ezt a kimerítő választ, aranyos vagy!
Utolsó előtti: Ok, persze, hogy beszélhetünk, nyugodtan küldj privát e-mailt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!