Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel szerintetek vissza...

Ezzel szerintetek vissza tudok fogyni majd az eredeti méreteimre?

Figyelt kérdés

Tegnap kezdtem bele a fogyókúrába. Itthon felüléseket, lábemeléseket, meg fekvőtámaszokat csinálok, jövő héten pedig elkezdek futni is. Diétázni viszont fogalmam sincs, hogy hogy kezdjek neki. Eleve nincs nagy étvágyam, néztem a különböző fogyókúrás menüket is, és hát több kaja van leírva egy napra mint amennyit általában szoktam enni, de mégis felszaladt rám néhány kiló felesleg az elmúlt egy év során, ami nagyon zavar. mell: 89->91, derék: 65->69, csípő: 93->98, a combom is hasonlóan 55-ről 58-ra gyarapodott. Első lépésként szeretnék majd 2 hét alatt 1,5-3 kilót leadni, amennyi sikerül, annyit. Sok teát és vizet kezdtem el inni, valamint próbálok tudatosan ügyelni rá, hogy ne egyek estére/éjszakára.

Ezeken felül szerintetek még mire kellene ügyelni a sikeres fogyás érdekében? A fogyiporoknak van valami hatása?

2011. márc. 17. 14:23
 1/1 anonim ***** válasza:
"A napi ötszöri étkezés a sikeres fogyókúra titka" ezt írd be a google keresőbe.
2011. márc. 22. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!