Mit tehetnék ebben az esetben?
Hát, gondolom megkaphatod, hogy "előre szóltunk". Nincs mit tenni. Vagy koplalsz életed hátralévő részéig, vagy vissza fogsz hízni, előbb vagy utóbb, de mindent.
milyen jó, hogy én életmódváltással fogytam, és egy dekát nem szedtem vissza három éve :P Az ilyenek, mint te ékesen bizonyítják, hogy jól döntöttem.
Sportolj talán.
Köszi a válaszokat.
Mi az,hogy kocsonya test és száj szag? Nekem nincs,ráadásul heti 3-4 alkalommal tornáztam is. Ha nem fogytam zsírból akkor miért nem vagyok most kövér? 170 magas vagyok egyébként. Leginkábbb bunkó válaszokat kaptam,de gondolom dagadt disznók írogatnak ilyen rosszindulatuan,szerintem nem én vagyok az első ember aki koplalt,csak az egyik vagyok a több ezer közül. Hétfőn megyek orvoshoz,majd ő segít addig meg koplalok,mert inkább ez,mint megint 10-15 kiló felesleg. Minden jót:)
"Ha nem fogytam zsírból akkor miért nem vagyok most kövér?"
A leeresztett lufi nyilván kisebb helyet foglal, mint amelyik fel van fújva xD Ezért.
hát ez beszarás:):D
a koplalással nap csak vizet hanem nem kevés izmot is veszítesz nem koplalni kéne hanem Diétázni és edzeni....
a koplalással csak össze szűkül a gyomrod és az nem f@sza...aki szerint jó ötlet az ritka hülye...:)
Koplalással igen is lehet fogyni, méghozzá sokat és méghozzá zsírból is megy le, de valóban nem egészséges. 18-20 évesen én is csináltam, meg se kottyant a szervezetemnek, vékony lettem tőle, mint ahogy akartam is.Most 30 felett már jobban oda kell figyeljek, inkább választom a lassúbb fogyást, mert a szervezetem már nem bírja az éhezést.A szüléseim után rajtam van még kb. 5 kiló, ezt most nem 1 hét alatt, hanem 1-2 hónap alatt szeretném leadni.
Válaszolva a kérdésedre: én ilyen koplalások után mindig visszahíztam miután elkezdtem rendesen enni, ezért ez nem a legjobb módszer, ráadásul nekem a ciklusomba is bekavart.Próbáld lassan növelni a bevitt kalóriát és menj minden nap futni, hátha így sikerül koplalás nélkül is megtartani az ideális súlyodat.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!