Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ebben az esetben?

Mit tehetnék ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Koplalással fogytam 30 nap alatt 13 kilót,most megvagyok magammal elégedve,de félek,hogy vissza hízom és emiatt már enni is alig merek egy kis tányér főzeléket. Mit tegyek?
2011. márc. 16. 22:38
1 2
 1/16 anonim válasza:
10%

koplalj még 60 napot, és akkor tutira nem szeded fel!

összeszűkül a hasad!

és egyébként aranyom nem fogytál te 13kilót, max kiment belőled a sok víz...de koplaljál csak tovább, betegedj bele! attól hogy nem eszel, nem fogysz!!! istenem de sok hüje van a földön!

2011. márc. 16. 22:41
 2/16 A kérdező kommentje:
Bocs,de most vékony vagyok. Te biztos jobban tudod, köszi a hasznos választ.
2011. márc. 16. 22:42
 3/16 anonim ***** válasza:
Már megcsináltad magadnak a bajt,de más választásod nincs:enned kell!gondolom nem akarsz kaja nélkül maradni?pedig miért ne kezdhetnéd egy tányér főzelékkel?szépen fokozatosan vissza kell térjél a normális táplálkozáshoz.bár arról nem írsz milyen voltál de most vékony vagy.ha ráállsz egy kiegyensúlyozott táplálkozásra,nem lesz szükséged a koplalásra sem.mozogj sokat inkább úgy fogyj!kérd ki egy dietetikus segítségét akár.
2011. márc. 16. 22:52
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! 59 kiló vagyok és ez így most pont jó nekem.
2011. márc. 16. 23:20
 5/16 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy jó neked.

Látszatra lehet, meg elméletben ideális a magasságodhoz, ill. az 59, mint szám, megfelel neked.

De ha koplaltál, valszeg az izmodat fogytad le, így a zsír, ami valójában okozta a problémát, az ugyanúgy maradt.

2011. márc. 16. 23:48
 6/16 anonim ***** válasza:

Egyél-igyál fehérjéket és vegyél egy multivitamint is.

Szerintem is csak simán megváltozhatott,csökkent az izomtérfogat,meg összébb szűkült a gyomor.Ez viszont semmi.A diéta célja a testzsír csökkentése,nem a növelése.

Sőt ha mértünk volna előtte-utána testzsírt nálad,akkor még az is nőhetett az izom-zsír arányának megváltozása miatt.

Kocsonya test és rossz lehelet.Ez akartad,megkaptad.

2011. márc. 17. 00:18
 7/16 anonim válasza:

Jaj, gonosz válaszok.. azt mondja "hüje"..:D nevetséges vagy, inkább maradj csöndben.

Szerintem is mozognod kéne, rengeteget, főleg ilyen kardio edzéseket, és akkor ehetnél mellé (persze óvatosan), de mégsem fogynál vissza.

2011. márc. 17. 00:59
 8/16 anonim válasza:
fogynál... már én sem tudom mit írok (de azt legalább nyelvtanilag helyesen:P), tehát híznál vissza:)
2011. márc. 17. 01:00
 9/16 anonim ***** válasza:

Gratulálok az eredményhez!

Fogytál 13 kg-t vízből, bélsárból és izomból! Ez aztán az eredmény ... :))))

2011. márc. 17. 05:54
 10/16 anonim ***** válasza:
Én a helyedben azt csinálnám,hogy minden hétfőn megméretkőznék,és ha 1 kilóval is többet mutat a mérleg , akkor újra koplalnék. Addig nem.
2011. márc. 17. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!