Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétás menünek ez így nagyon...

Diétás menünek ez így nagyon rossz?

Figyelt kérdés

A mai kajám:

reggeli kb 6:30kor: nagyon gyors gyerekkel a kézben bölcsibe sietve egy kb 3x3cm kocka rizskók, hétvégén én készítettem édesítőszerrel, barna rizsből és Norbi lisztből. + egy kanál áfonyás diétás lekvár.

ebéd kb 11:00kor bolonyai spagetti Norbi s.tésztával zsírszegény sajt a tetején, darált pulykahúsból.

vacsi kb:16:30kor: 2 db rántott csirke, aminek a panírja szezám mag + Norbi liszt + 1 ek zsemlemorzsa, sütőben sütve szóval olajat nem látott csak annyit amennyit a jénai kikenéséhez tettem. ehhez saláta: paradicsom fejes saláta lila hagyma pici só.

Ma még nem edzettem (egyébként napi 50 perc ellipszis tréner) de babakocsi tologatás sétálás volt kb 1,5 óra

Ennyi ez így nagyon rossz?

2011. márc. 16. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Az előző kérdésedre akartam irni, de akkor már ide irom.

Szerintem rossz.

Többször kellene enned. Még két étkezés beiktathatnál.

ha reggel 6.30kor eszel, akkor a következő étkezés fél 10-10kor, ami gyümölcs legyen. 1kor ebéd. Utána a következő étkezés 3-4kor ami inkább natúr joghurt. És este még mehet a vacsora is,ami zöldség és túró legyen.

Fontos emellett még napi 2-3liter víz, vagy ízesítetlen zöld tea.

Tehát erre figyel délelőtt szénhidrát menjen többségben. Ebéd szénhidrát és fehérje feles-feles arányban. Délután pedig már a fehérje legyen túlsúlyban.

2011. márc. 16. 21:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Alapjában véve nem rossz,van minden ami kell,kis dolgokra is figyelsz pl panír,Norbi-tészta,ez jó.igen az a legjobb ha szinten tartod a vércukrodat kisebb 'nasikkal' a főétkezések között,pl egy marék mogyoróféle v 1 kis banán,kis szelet zsírszegény keksz mogyoróvajjal stb.ha híve vagy a Norbi termékeknek,miért nem próbálod ki az Updatet?tuti jóóó!
2011. márc. 16. 23:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne vegyél már ilyen Norbi lisztet.. :/ Minek, mikor ugyanolyan mint a sima liszt? ha akarod, a simára is ráírom neked, hogy NORBI...
2011. márc. 17. 06:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Kérdező, el ne hidd... nem kell nasi - zsírszegény sem -, ezektől hízunk el. A többször keveset az oké, de ha neked 3 étkezés elég, akkor ámen. A maradék 2 étkezés úgyis max. egy alma vagy natúr joghurt lenne.

Viszont az ebédet délre, a vacsorát legalább 6-ra tenném.

Ha ezt mind alacsony szénhidráttartalmú cuccból van, nem kimondottan rossz, de lehetne jobb is. Több zöldséggel.

De gondolom, nem minden nap eszel rizskókot meg tésztát.

A csirke az akár minden nap oké.

Most nagy divat túrót vagyorázni, hát a franc, aki rendszeresen enné. Én is szeretem a kőrözöttet, de nem minden nap, üresen meg nem fogom megenni, ha ehetek csirkét is. Ettől még nem fogok lefogyni, max. undorodni a vacsorától, annak meg semmi értelme.

A Norbi jó, csak arra kell figyelni - mert ő nem figyel rá -, hogy ami kalóriát megspórolsz a szénhidrátcsökkentéssel, azt ne vidd be zsírral. Mert nemcsak a szénhidrát számít, hanem az összes kalória is, ami a zsírtól (a húsban önmagában is van sok, még ha párolod, akkor is!) lehet magas.

2011. márc. 17. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!