Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ugyanúgy lehet intervallumos...

Ugyanúgy lehet intervallumos edzést végezni szobabiciklivel, mint futással? Futni sajnos nem tudok egyéb okokból.

Figyelt kérdés

Ha sokat számít, akkor leírom hogy azért nem tudok futni és ugrálni, mert Roaccutant szedek aminek elég erősen kijöttek a mellékhatásai, többek között futásnál 1-2 perc után fájdalom gerinctájékon:/ Úgyhogy ezeket sajnos most képtelen vagyok csinálni, na meg az idő sem mindig engedné.

Kérdés hogy futás helyett ugyanúgy lehet-e biciklizéssel intervallumos edzést csinálni?

2011. márc. 16. 15:21
1 2
 1/11 anonim válasza:
lehet, bár a szobabiciklit állítsd nehéz fokra: D...úgy legalább olyan megterhelő lesz, mint a futás: D
2011. márc. 16. 15:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Meglesz:D De ha tudnék futni rendesen és nem fáradnék el szerintem akkor sem csinálnám. Kb ez az egyetlen sport amit szívből utálok:D A többit szeretem, de a futás a mumus:S Hiába hatásos:D
2011. márc. 16. 16:00
 3/11 anonim ***** válasza:

Én kb a 4-es fokozaton szoktam intervallumozni (8 fokozat van). 5 perc bemelegítés a 2-3-as fokozaton, utána 4-esen 1 perc gyors tekerés (kb 35 km/h-val), utána 1 perc lassabb (kb 27 km/h-val).

Én ezt 20 percig szoktam csinálni, utána 5 perc levezetés: először 3-a,s majd 2-es fokozaton.

2011. márc. 16. 16:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne állítsd nagy fokozatra, az nem intervallra való. 8 fokozatnál a 3-as vagy 4-es megfelel. Én hármason szoktam bemelegíteni, ugyanitt csinálom az intervall részt (35 km/h a lassú szakasz 50-55 km/h a durva szakasz). Persze kezdetben kicsit lassabban ment, de már csinálom egy ideje.
2011. márc. 16. 16:48
 5/11 A kérdező kommentje:
Ki is próbáltam most este:P Hát mit ne mondjak kifárasztott rendesen:O Folyt rólam a víz a 20 perc után :D
2011. márc. 16. 20:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, ez elég kemény edzés :). Csak így tovább :)
2011. márc. 16. 20:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi!:) DVD-re szoktam tornázni általában 40 percet, de van hogy többet is.. hát ez még sokkal jobban lefárasztott:D Remélem hatásos lesz és vékonyabbak lesznek a lábaim:) Persze diéta mellett természetesen:)
2011. márc. 16. 20:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Hidd el, hatásos, én már vagy 3 hónapja csak ezt a fajta mozgást végzem diéta mellett és sokat változott a testem :).
2011. márc. 17. 07:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Ez jó hír:) Már csak azt nem tudom hogy tényleg másnaponta elég-e megcsinálni vagy lehet-e mindennap.. én szívesebben mozgok mindennap:D Nem szeretnék kiesni a ritmusból:D
2011. márc. 17. 15:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Bőven elég minden másnap, főleg, hogy edzés után 36 órán át "felpörögsz", így nem lenne értelme 18-24 óra múlva újra edzened. Én heti 3x csinálom, ez is teljesen hatásos, s mást tényleg nem is mozgok, néha van egy kis plusz séta, de ezt nem szoktam a mozgásomba számítani. Amikor nem intervallumozol, olyankor ha nagyon rá vagy cuppanva a mozgásra, akkor nyugodtan csinálj mást, torna, vagy sima tekerés, ami jól esik.
2011. márc. 17. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!