Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Magamra szedtem pár kilót....

Magamra szedtem pár kilót. Nagyon látszik rajtam, mindenhol. A fenekemen, a combomon, csípőmön, hasamon, karomon, mellkasomon, mindenhol. Hogyan változtathatnék az életmódomon? Miket egyek, hogy eltűnjön rólam ez a hájréteg?

Figyelt kérdés
Depresszió miatt jött rám ez a sok háj valószínűleg, mert amikor rossz kedvem volt folyamatosan ettem, csak hízlaló dolgokat, édességet, lisztes, cukros dolgokat. Ki szeretném ezeket mindet vonni mostantól a szervezetemből mert nem szeretnék lelkileg és testileg is egy roncs lenni. Miket tudok akkor enni? Mozogni heti 3x elég?
2011. márc. 14. 13:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Csökkenteni kell a ch-t, de nem nullázni! Növelni a fehérjét és a zsírokra is szükségünk van! A legalapabb, ha ch-t eszel délelőtt, ebédre ch és fehérje, délután fehérjés ételeket. Persze ezt nem szó szerint kell érteni, csak ez a felosztás jó kiindulópontnak. Fehérjét szárnyashúsból, halból, tojásfehérjéből, túróból, alkalmanként sovány sajtból lehet bevinni. Ch-t rizsből, pufirizsből, zabpehelyből, zöldségekből, tk kenyérből. Zsír pedig főzéshez olivaolaj, egyéb zsírbevitelt pl magvakból lehet fedezni. Az alapanyagcseréd alá ne menj semmiképp. Ha konkrétabb infók érdekelnek az étkezésről, nyugodtan rám írhatsz, szívesen segítek, hogy miből mennyit, hogyan. Mozgásnak annyit vállalj be, amennyit biztosan tudsz végezni mindig. Ha ez csak heti 3, akkor ennyit mozogj, de olyankor tedd oda magad rendesen, egyébként heti 5 mozgás célravezetőbb lenne.
2011. márc. 14. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!