Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » SOS! Jó lesz ez az étrend?...

SOS! Jó lesz ez az étrend? Fogyhatok így?

Figyelt kérdés

étrend : [link]

kalóriaszükséglet : [link]

2011. márc. 13. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
hús hol marad? :)
2011. márc. 13. 22:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Egynapos étrend nem étrend.és mi az a cukor ott?hozzáadott cukorra semmi szükség,fedezi azt a narancs meg a többi kaja.
2011. márc. 14. 00:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzőekkel.

A kép mivel készült?

2011. márc. 14. 01:24
 4/9 anonim ***** válasza:

Utolso: szerintem photoscape-el. :)

Van ott egy olyan,hogy screen capture... :D

2011. márc. 14. 05:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Ahol számolod a kalóriaszükségletet, leírja lentebb, hogy 1200 alá semmiképp nem szabad menni! Valószínűleg nem lehet sok felesleged, akkor pedig ne akarj heti 1 kilótól megszabadulni, mert nem fog menni, elégedj meg a heti fél kilós fogyással. Az étrendre csak azt tudom mondani, hogy több fehérje az izmod érdekében, tippelem, hogy vega vagy, mivel húsnak hűlt helye sincs, ebben az esetben vegyél valamilyen fehérjeport, egyél szóját, tojást (utóbbit azért írom, mert láttam, hogy pl túrót eszel).
2011. márc. 14. 07:41
 6/9 A kérdező kommentje:
A cukor helyett édesítőt raktam volna a túróba,de végül nem azt ettem. Nem vagyok vega,de nem minden nap eszem húst. Holap pl. ebédre és vacsira is csirkemellet fogok enni.
2011. márc. 14. 18:01
 7/9 anonim ***** válasza:

05:50 úgy értem az étrendhez számolgatós és kalóriaszükségletes dolgokat hol rakta össze, milyen programmal v weblapon.

Egy screenshot azért megy nekem is :P

2011. márc. 14. 22:26
 8/9 anonim ***** válasza:

kalória: orvosilexikon.hu

étrend: shop.builder.hu regisztrálsz, utána készítheted a saját étrended, el is lehet menteni stb, egyébként itt is van napi kalória szükséglet kalkulátor

2011. márc. 14. 22:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem rossz
2023. márc. 15. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!