Ha 15 évesen 168 cm magas vagyok és 67 kg az nagyon sok?
Figyelt kérdés
nehéz csonozatú vagyok ....:(2011. márc. 13. 10:32
2/8 A kérdező kommentje:
am fogyózok csak kíváncsi voltam de akkor úgylátom h ezzel nem csak én vagyok így h ezt gondolom h hájpacni vagyok....(:'(
2011. márc. 13. 10:46
3/8 anonim válasza:
Az első egy balf*sz, a súlyod meg eü. értelemben normális, esztétikailag nem tudhatjuk, mivel nem látunk téged.
4/8 anonim válasza:
Előzőnek igaza van, a súlyod egészséges, ha nehéz a csontozatod és izmos vagy, lehet hogy felesleg sincs rajtad. Nem a kilók számítanak, hanem nézz a tükörbe. Ettől függetlenül szerintem nem vagy hájpacni (pontos j!), de az egészséges táplálkozás (nem esztelen fogyókúra) és a sport mindig jól jön. :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi aranyosak vagytok hogy biztatni akartok de azért téll. igaza volt valamennyire kb. 10 kg- ot szerintem le kellene fogynom nyárig valahogyan ...:( :'(
2011. márc. 13. 11:03
7/8 anonim válasza:
Én 170 centisen vagyok 54 kg. És 22 éves. Szerintem kicsit van rajtad felesleg. Szóval molett lehetsz.
Mindenképp érdemes mozognod, és figyelned az étkezésedre. Mert ehhez a magassághoz sok ez a súly. De túlsúlyosnak nem vagy mondható szóval nyugi :)
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm...:) lány vagyok...:)
2011. márc. 13. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!