Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon duci...

Szerintetek nagyon duci vagyok? 167cm/70 kg. (képekkel, lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. márc. 8. 20:32
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
37%
bocs de elég kövér vagy. a hasad nagyon csúnya, ha már most 27 évesen ilyen akkor mi lesz veled 40 évesen? én is voltam kövér, de tettem érte hogy jól nézzek ki. most 30 évesen bomba formában vagyok,50 kiló alatt. és nem az a baj, hogy van rajtad jópár kiló felesleg , hanem az hogy formátlan vagy és nem sportolsz.
2011. márc. 9. 11:06
 32/34 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, a jó pár kiló feleslegben megegyezhetünk, és a hasam is elég nagy.a formátlan kijelentéssel viszont vitatkoznék. van csípőm, derekam, a fenekem sem lapos. nem vagyok szétfolyva sem, narancsbőröm sincs
2011. márc. 9. 13:31
 33/34 anonim ***** válasza:
72%

"van csípőm, derekam, a fenekem sem lapos. nem vagyok szétfolyva sem, narancsbőröm sincs"

Utolsó előtti vagyok, erről beszéltem én is, de ezt sokan úgysem fogják fel. Van, aki 60 kg de egyben van az egész, na az formátlan. De Nálad nem így van:-)

2011. márc. 9. 19:07
 34/34 A kérdező kommentje:

Sokféle választ kaptam, bár a hasammal kapcsolatosan elég egyhangúak voltak:S A válaszok többségével egyet értek, de kövér azért nem vagyok. Voltak akiknek még igy is tetszettem. :-) ennek nagyon örülök. Volt , aki formásan gombölyűnek talált, ez különösen jól esett. Volt akinek tetszett a combom, fenekem, formásnak találtak. 5-6 kilót le fogok adni, föképp a hasamra koncentrálva, de többet nem, mert akkor elveszíteném a formás gömböjűségemet. :-) Azt meg nagyon nem szeretném.

Köszi a válaszokat. Pozitívakat, és negatívakat egyaránt.

2011. márc. 9. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!