Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon duci...

Szerintetek nagyon duci vagyok? 167cm/70 kg. (képekkel, lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. márc. 8. 20:32
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

22: 14

Köszi szépen :-) tudom én, hogy tetszek igy is jónéhány embernek. egyébként van barátom. neki is a teltebb lányok jönnek be, ő viszont izmos testalkatú. ennek ellenére nem vagyok teljesen megelégedve magammal. ezért tettem fel a kérdést, hogy mégis mit mondanak az emberek. egy kis közvélemény kutatás igy "tavasszal", hogy még legyen időm a cselekvésre :-)

úgyhogy kérek még komenteket !

2011. márc. 8. 22:27
 22/34 anonim válasza:
79%

Szerintem nem vagy duci, sovány sem, de a hasad tényleg nagy.

A hasadtól eltekinte gömbölyűen formás vagy, nőies.

Ha nem szeretsz tornázni, ajánlom neked a nagyon tempós sétát, ami szinte futás. Kétnaponta kb. 40 perc szép testartással, vagyis kihúzod magad, akkor is megy le a hasadból.

Ezt tapasztaltam.

Egyébként kétgyermekes 36 éves nő vagyok.

2011. márc. 8. 22:28
 23/34 anonim válasza:
70%

Szerintem a feneked és a combod egészen formás.

A hasaddal van egy kis probléma, ami ha zavar diétával és sporttal eltüntethető.

L/17

2011. márc. 8. 22:28
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
FUUU szerintem tok jo feneked lenne ha kicsit lefaragnal minden honnan:D
2011. márc. 8. 23:01
 25/34 anonim ***** válasza:
54%
jah es 14/L (elozoooo)
2011. márc. 8. 23:02
 26/34 anonim ***** válasza:
54%
húúú ez fura, én is 70 kg vagyok, mondjuk mellé egy öt centivel magasabb, nem is ez a lényeg, hanem hogy alapjáraton nekem is hasonló alkatom van, de mégis tök másmilyen, pedig egy fél éve dettó ugyanígy néztem ki:) jó a feneked meg a combod, de hadd kérdezzem meg: sportolsz valamit? mert (főleg) a hasad meg a karod alapján nekem úgy tűnik, nem...:/ nem vagy túlsúlyos vagy ilyesmi, az egyetlen probléma itt azzal van, hogy láthatóan egy deka izom nincs rajtad, ami a hasadon látszik a legjobban. nem az a baj, hogy erős a testfelépítésed, hanem az, hogy ha ránézek a képeidre, az jön le, hogy "puha", vagy "hájas", nem az, hogy "erős" vagy "masszív". isten ments, nem kritizálni akarlak, én is nagyon sok idő után ébredtem rá arra, hogy nem azért utálom a testem, mert alapjáraton nagyobb vagy gömbölyűbb, mint az átlag, merthát ilyen, mióta az eszemet tudom, hanem hogy löttyedtebb, hájasabb. azóta teszek érte;) tehát a megoldás: sport!!!!
2011. márc. 8. 23:56
 27/34 A kérdező kommentje:
összességében nem mondanám magam puhának.kivéve a hasam, és a belső combom. 2 hónapja tornázok. a kép nagyjából egy hónapja készült. most már kicsit vékonyabb vagyok.
2011. márc. 9. 00:06
 28/34 anonim ***** válasza:
78%

akkor bátorítalak egy kicsit: teljesen hasonlóan néztem ki karácsonykor (talán a hasam kisebb volt picit), 175/73 kg voltam, a fenekem egy az egybe ilyen volt. egyrészt a barátom könyörgött, hogy ne fogyjak le, mert szerette a formáimat. viszont hajthatatlan voltam, és csak azzal, hogy picit odafigyeltem az étkezésre (kevesebb ch, este csak fehérje, 5 kis adag....), meg heti 2x elmentem intervallumos futásra (1perc mindentbele, 3perc kocogás és ezt folytatod 20-30 percig, tök jó, mert utána még 24 órán át égeti a kcalt) szóval ezzel a módszerrel ma már 66 kg vagyok, 7-8 centit fogytam csípőből meg combból is (nagyon meglátszik, majdnem 2 nadrágméret!), derékból is 8at (így vagyok 69), csak sajna még marad egy kis oldalszalonna :( (ami így kifigyel a nadrág dereka felett :D)

de csak azt szeretném mondani, hogy ha most elkezded, akkor nyárra simán le tudsz fogyni annyira, hogy még ne legyél gebe, de szép, vékony alakod legyen ;)

2011. márc. 9. 08:28
 29/34 anonim ***** válasza:
58%

Simán molett/duci kategória vagy, és nagyon csúnya a hasad.

Én is 166-167cm vagyok és ehhez 54 kg. Ja, és rajtam is van háj. 10-15 kg fogyás jót tenne, sok kocogással. Itt a tavasz, fussatok a barátoddal.

27N

2011. márc. 9. 08:45
 30/34 anonim ***** válasza:
54%

A derekad-csípődet, fenekedet irigylem, én 165/73, de 104-78-104, és valahogy nekem nem ilyen.:-/

A hasad tényleg nem szép, de sajnos sokat nem tehetsz, legalábbis nekem úgy tűnik, hogy nem csak hájtól ilyen, hanem megnyúlt a bőr. (Persze, torna, diéta segít, de barátnőmnek is ilyesmi, bár nem ennyire, és 10 kg fogyás meg sport után is ott van neki... Nekem is van, de nekem inkább széltében terül el, és nem előre.)

Én olyan 5-6 kg-ot szeretnék fogyni egyenlőre, aztán majd eldől.:-)

22L

2011. márc. 9. 10:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!