Bulémiával mennyi idö alatt megy le a súlya az embernek? (milyen intenzitású a fogyás)
Na akkor írok én hasznosat, bár azt hiszem ezért lepontoznak.
Igazából az tényleg nem megy, hogy naponta 4x-5x bezabálsz mindenből ész nélkül hatalmas mennyiséget aztán meg kihányod. Viszont ha mondjuk diétázol és hetente 1x tartasz egy lightos napot, majd meghánytatod magad az úgy már hatásosabb. Persze ehhez is tudni kell, hogy milyen tápanyag mennyi idő alatt szívódik fel, mert pl. amíg a sajt megemésztéséhez sok idő kell addig a cukor már a szádban elkezd felszívódni. Tehát a kihágós napon sem érdemes 5 tábla csokit benyomni (azért hozom ezt a példát mert a szénhidrát éhség a legjellemzőbb), hanem más, "normálisabb" ételekkel kielégíteni a hiányt.
Gondolom látszik, hogy én szenvedtem ezzel egy ideig, de már sikeresen kialakítottam azt az étrendet, amivel nem törnek rám hatalmas zabálások.
én a helyedben egy pszichiáternél kezdeném a beszélgetést,aki majd elmagyarázza,hogy valószínűleg súlyos önképzavarod van,ha önhánytatással akarsz lefogyni.
^^ de azért sok sikert, elrohad majd a nyelőcsöved, tönkremennek a fogaid,és sosem éred majd el azt az alakot úgysem,amit akarsz.tudod,a fogyáshoz kitartás kell, egészséges étrend,és sok mozgás,de gondolom ahhoz lusta vagy,hogy ennek nekiállj.
jah,és ha kiderül rólad,hogy önhánytatással fogytál le,senki sem fog gratulálni,épp ellenkezőleg,hülyének fognak nézni,és valahol sajnálni fognak,amiért ennyi eszed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!