Milyen diétával/kúrával fogytál le és mennyit?
Életmódváltás: napi ötszöri étkezés, reggeli tk szendvics, tízórai gyümölcs vagy egy marék mag, ebéd sovány hús rizzsel, zöldséggel, uzsonna joghurt, vacsora túró, tojás, ilyenek. Heti 3-4x mozgás.
165 cm vagyok 75 kgról indultam, most olyan 60-63 kg körül lehetek, az igazat megvallva nem mérem a súlyom már egy ideje, inkább a centiket figyelem :), annyi biztos, hogy az első 3 hónap alatt 11 kg lement.
Én kalóriát számolok [800-1000 kcallal kezdtem, mostanában kb napi 1200-1400 kcalt eszem], és semmi finom kaját sem fosztok meg magamtól. :) 165/74 voltam, most 165/65 vagyok, tehát 9 kg-t fogytam eddig. Még 12-t akarok.
Elvileg november végén kezdtem, kb 2 hétig csináltam, akkor lement 3-4 kg, aztán egész decembert végigzabáltam, és januárban kezdtem újra fogyózni, azóta ment le még ez az 5-6 kg.
14/L
160/80, 36 eves vagyok. 5 eve 88-rol 48-ra fogytam 40 perc tornaval es napi 1000 cal-val. Aztan jott 2 baba, es most 93-rol kezdtem 2 honapja, ugyanaz a modszer, -13 kg-nal tartok.
A kedvenc kajam, amit nem tudok megunni, az a parolt vegyeszoldseg parolt csirkemellel es 2 kanal tejfollel elkeverve.
heti fel-egy kilo az egeszseges sulyvesztesi "utem". be lehet inditani a fogyokurat egy 1000-1200 kaloria/nap kezdessel, de max 2 hetig, kulonben egeszsegtelen. persze a meretedtol is fugg, h neked mennyi a szukseges energibeviteled. pl egy 18-29 eves 60 kilos nonek 1400 kaloria ahhoz eleg, h a napi anyagcseret fedezze. ha ennel tobbet eszik, akkor valoszinuleg felszed par kilot, ha kevesebbet, akkor lead kilokat eredmenykepp.
en nagyjabol hasonlo "dietat" kovetek, mint az "elso" es hasznal, kb 5 kilo ment le egy honap alatt, sajnos utana viszont honapokon keresztul sokat ettem, mert folyamatosan honapokon at vendegek jottek, es nyar volt, becsuszott a sok ellenallhatatlan fagyi, viszont ennek ellenere is nehezen jottek vissz a kilok, ido kellett, de sajna visszajottek, aztan ujra nekilattam, es hatasos volt, de mar nem neztem a kilokat, csak a centiket. egyertelmu volt a valtozas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!