Nem sok ez? Körülbelül hány kcal-t ettem ma?
Figyelt kérdés
Reggeli:egy szelet teljes kiőrlésű kenyér, 3 szelet pulykamellsonka, 1 főtt tojás, uborka, paradicsom, narancs
Tízórai:egy alma
Ebéd:20 dkg csirkemell zöldbabsalátával, egy narancs
Uzsonna:20 dkg túró
Vacsorázzak még?Ha vacsoráznék, akkor egy főtt tojást ennék 2-3 szelet csirkemellsonkával, uborkával és paprikával.Lehet, hogy valamennyivel kevesebbet kéne ennem, habár nem szeretnék gyorsan fogyni.Ja és tornáztam ma egy órát, és hetente 4x járok konditerembe.
2011. márc. 4. 17:19
2/4 anonim válasza:
Nem , de ezt , hogy tudod megenni ? 20dkg túró magába ??
3/4 anonim válasza:
Én is szeretem a túrót magában :D, ez ízlés kérdése :), bár többféleképp szoktam készíteni, van mikor tényleg üresen eszem, van mikor sósan (fűszerezem) vagy mogyorót, diót rakok bele, ilyenek :). Egyébként nem sok ez, az, hogy mennyi kcal attól függ mennyi zöldbabsalátát ettél, milyen túrót (sovány, félzsíros, zsíros) stb. Aminek tudod a súlyát, azt pedig te magad is ki tudod számolni: kcal.hu S vacsorázz mindenképp, csirkemellsonka helyett érdemesebb lenne rendes csirkemellett enni, ezt már máshol végig vezettem: sonka 1800-2000 Ft/kg, csirkemell, ami tényleg hús! 1000-1500 Ft/kg, s abban is biztos lehetsz, hogy a fehérje állati, nem szója, mint a sonkánál.
4/4 anonim válasza:
szerintem nem sok, nyugodtan vacsorázz. pláne ha heti 4x kondizol meg tornázol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!