Mi inspirál hogy tornázz és ne add fel a diétádat?
próbáltam már azt, hogy a hűtőre egy súlyosan elhízott és vékony nő képét raktam ki, volt olyan hogy elhitettem magammal hogy a sport után jobban érzem magam, stb.. de nem hatnak rám, csak tudom, hogy fogyni kéne...
aki már hasonló helyzetben megállta a helyét adjon valami jó tanácsot!
Utolsó, nagyon tetszik a hozzáállásod, ezt én is ki kéne próbáljam, csak nem tudom, hogy tudnám elhitetni magammal, hogy csinos vagyok, mikor majdnem 20 kiló feleslegem van. Én a 18 éves képeimet szoktam nézegetni, ahol 48 kiló voltam, tökéletesen meg voltam elégedve magammal. Mostmár örülnék annak is ha 58 lennék. Nálam ez a motiváció, de nem nagyon válik be, sokszor úgy elkeseredek, hogy, hogy hízhattem el ennyire 5 év alatt, hogy az evésbe menekülök, úgy érzem, csak az boldogít igazán. Az is csökkenti a motivációmat, hogy a barátom imád, így, ahogy vagyok, sajnos így nem osztönöz a fogyásra, de gondolom, ha csesztetne, hogy kövér vagyok, akkor meg ki lennék akadva, hogy milyen szemét, és szomorúságomban, megint az evésbe menekülnék. Szörnyű ördögi kör ez, úgy irigylem azokat, akiknek van elég önfegyelmük. Nálam sajnos az is gond, hogy mindig azt mondom, hogy a mai nap már nem számít, most ettől az egy csokitól nem hízok, nem leszek vékonyabb, mert ezt az egyet nem eszem meg, stb. Remélem, még írnak páran hasznos tanácsokat, nekem is kéne valami, ami igazán motivál, mert bár én is szeretnék csinos lenni nyárra, rövid szoknyát felvenni, strandra menni, de sajnos enni és a Tv előtt dögleni mégjobban szeretek...
Sok sikert mindenkinek!!
17:07
énis ugyanebben a szituban vagyok:S
remélem nyárra mindketten szép vékonyak leszünk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!