Titeket mi az ami inspirál?
Miből merítetek erőt, akár a mindennapok feladataihoz, de legfőképpen egy nagy feladathoz pl. fogyókúra, leszokás káros szenvedélyről, életmódváltoztatás......stb.
párom az most nincs tehát az kilőve..
22/F
meríthetsz energiát magadból. a saját magad szeretetéből. ébredj úgy, hogy azért dolgozol, hogy magad megjutalmazd. azért fogyókúrázol, hogy segíts magadon. azért nem gyújtasz rá többet, hogy egészségesebb legyél. ismerd el a saját jó cselekedeteidet magadnak. örülj, hogy jobbat tehetsz magadnak. a másik módszer: minden elköltött forintom a világit gazdagítja, nem leszek mások kárára, pozitív cselekményt nyújtasz másnak, érezd magadon a "jó tett" érzését. érezd úgy, mint ha más csinálta volna veled.
remélem segítettem,
dr. Pataky Csaba
Nekem ez a zene: http://www.youtube.com/watch?v=hI_YBugjN7k
Mert ha valamit csinálok eszembe jut a zene és mondom magamba h nem hagyhatom abba ,most még nem . Sajnos nem volt jó gyerek korom sőt borzasztó volt .:S
Nem akarok apámra hasonlítani ,szerencsére jó úton járok a felé ,hogy jó életen legyen . Már sokan mondták h kivételes tehetség vagyok a fémiparban vagy az autószerelésben . Gépészmérnők akarok lenni és ezért rengeteget kell tanulnom . Ezért ha iskolába megyek meghallgatom ezt a zenét.ez add mindig erőt ,de nem csak a tanulásban hanem a mindennapi életben .
16/F
Engem mások (egyre inkább mindenki) szeretete inspirál.
És a Pataky úrral szemben én nem tudok erőt meríteni önmagam szeretéből. Elvesztettem a kapcsolatot önmagammal.
Nem szeretem, nem utálom, nem haragszom rá, mert fogalmam sincs mi az és hol van... (A lelkem az nem a testem. A testem meg csak egy eszköz az anyagi materiális világban működéshez...)
Ja úgy értem hogy én szeretek egyre inkább mindenkit, nem úgy hogy ők engem...
A boldogság az az, ha MÁSOKAT szeretsz. Ilyenkor mindegy hogy ők szeretnek-e téged.
off:Szerintem a boldogság inkább az, hogy önmagadat szereted, elfogadod és nem másoknaqk akarsz megfelelni:) Legalábbis nálam.
Engem Demi Lovato - Skyscraper zenéje inspirál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!