Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14 éves fiú vagyok és 70-71kg...

14 éves fiú vagyok és 70-71kg és kb 175 magas és szeretnék minél több kilót leadni. Mit ajánlanátok, hogy lefogyjak?

Figyelt kérdés

lehetőleg úgy szretnék fogyni hogy egy hét alatt 1-2 kg-mot. ja és titokban kellene csinálnom és pénzt nem tudok rá szánni.

előreis köszönöm

2009. febr. 17. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mivel 14 eves vagy es fejlodesben vagy ezert nem fogynod kene hanem inkabb sportolni. Az izmos szalkas test amugy is divatosabb mint a sovany, gebe. :)

Ugyhogy ha nincs penzed edzoteremre akkor fekvotamasz, futas ilyesmi!

2009. febr. 17. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld megtalálni az étrendedben, hogy mik azok a dolgok, amik hízlalnak. Este már ne nagyon egyél és mozogj sokat. Ezekre egy forintot sem kell költeni. Szerintem semmi gond sincs a súlyoddal, hiszen magas is vagy. Ne válaszd a gyors fogyást, mert még több jön vissza, mint amennyi lemegy. Fogyasztószereket semmiféleképpen ne próbálj ki, mert azok még senkinek sem segítettek lefogyni és a te fejlődő szervezetedre még károsak is lehetnek.
2009. febr. 18. 07:27
 3/6 anonim válasza:
100%

Egyél változatosan, mindent (akár sütit, édességet is) de MÉRTÉKKEL, sosem "kipukkadásig", csak annyit, hogy az éhségérzeted megszűnjön. A legtöbbet persze gyümölcsből, zöldségből érdemes fogyasztani. Mellőzni csak a szervezet számára abszolut fölösleges és ártalmas "ételeket" kell (pl. chipsek, kólafélék, stb)

A fogyókúrákkal általában kiéheztetik a szervezetüket az emberek, amit egy idő után úgysem tudnak tartani, aztán jól "bepótolják" habzsolással egy elgyengült percben, amivel agyonütik az addigi eredményt is. Másrészt a gyomor is ki tud tágulni, és egyre több fér bele, ezt is el lehet kerülni a mértékletes étkezésekkel. Az emberek általában sokkal többet esznek, mint amennyire szükségük lenne a szervezet működése szempontjából.

És ahogy már írták: sport, sport, sport!

2009. febr. 18. 08:41
 4/6 A kérdező kommentje:

az első válaszolónak mondom hogy én szoktam edzeni hogy legyen izmom de ameddig nem látszódnak ki a zsírtól addig csak én tudom hogy van és lány okból akarok fogyni

ja és amúgy köszi

2009. febr. 18. 14:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Már nem azért..., de miért akarsz még fogyni? Pasiban nem szép, a túl vékony legalábbis sztem! A másik... azért nem látszik még az izom, mert lehet, hogy nem rég óta csinálod! Az sem egyik napról a másikra fog látszódni! Ha formálni akarod a tested, akkor, sport! De mást sztem ne! Üdv. 17/L :P
2009. febr. 18. 17:11
 6/6 A kérdező kommentje:
de már rég óta izmozok de most hogy jönnek a táborok kell a kockás has :-)
2009. febr. 18. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!