14 éves fiú vagyok és 70-71kg és kb 175 magas és szeretnék minél több kilót leadni. Mit ajánlanátok, hogy lefogyjak?
lehetőleg úgy szretnék fogyni hogy egy hét alatt 1-2 kg-mot. ja és titokban kellene csinálnom és pénzt nem tudok rá szánni.
előreis köszönöm
Szerintem mivel 14 eves vagy es fejlodesben vagy ezert nem fogynod kene hanem inkabb sportolni. Az izmos szalkas test amugy is divatosabb mint a sovany, gebe. :)
Ugyhogy ha nincs penzed edzoteremre akkor fekvotamasz, futas ilyesmi!
Egyél változatosan, mindent (akár sütit, édességet is) de MÉRTÉKKEL, sosem "kipukkadásig", csak annyit, hogy az éhségérzeted megszűnjön. A legtöbbet persze gyümölcsből, zöldségből érdemes fogyasztani. Mellőzni csak a szervezet számára abszolut fölösleges és ártalmas "ételeket" kell (pl. chipsek, kólafélék, stb)
A fogyókúrákkal általában kiéheztetik a szervezetüket az emberek, amit egy idő után úgysem tudnak tartani, aztán jól "bepótolják" habzsolással egy elgyengült percben, amivel agyonütik az addigi eredményt is. Másrészt a gyomor is ki tud tágulni, és egyre több fér bele, ezt is el lehet kerülni a mértékletes étkezésekkel. Az emberek általában sokkal többet esznek, mint amennyire szükségük lenne a szervezet működése szempontjából.
És ahogy már írták: sport, sport, sport!
az első válaszolónak mondom hogy én szoktam edzeni hogy legyen izmom de ameddig nem látszódnak ki a zsírtól addig csak én tudom hogy van és lány okból akarok fogyni
ja és amúgy köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!