Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így sikerülhet leadnom kb.4-5...

Így sikerülhet leadnom kb.4-5 kg-t április végéig?

Figyelt kérdés

Nem tudom, mennyire reális az elképzelésem, ezért kérek véleményeket. Jelenleg 161 cm és 60 kg vagyok. Kb. 5 kg szeretnék (összességében 7-et, de az lehetetlen április végéig).

A mai nappal kezdtem a fogyókúrámat.

Csak vizet iszok, illetve borsmenta teát néha, természetesen ízesítés nélkül. Kerülöm a rágcsálnivalókat, édességeket. Az ebéd sajnos nem mindig diétás, anyumnak pedig hiába mondom, hogy próbáljunk máshogy főzni, miattam nem változtatja meg az egész család étkezési szokásait. Arra pedig nincs ideje, hogy kétfélét főzzön és nem is várom el tőle. Ezért figyelek arra, hogy mindig mindenből kevesebbet egyek, mint korábban. Valamint, ha érzem, hogy kezdek éhes lenni megiszok egy pohár vizet. 7 óra után már egyáltalán nem eszem, 5 óra után pedig csak müzlit, joghurtot, zöldséget vagy gyümölcsöt. Próbálok figyelni arra, hogy naponta 5x egyek, bár ez nem mindig sikerül, azért a 4 étkezés meg van minden nap:) Viszont sajnos nem minden nap tudok ugyanakkor enni, mert nagyon össze-vissza végzek a suliban.

Hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken vagy szombaton (ez attól függ, hogy melyik nap megyek ki este a barátokkal) 45 percet kocogok (vagyis most még kocogok és sétálok felváltva) valamint lépcsőzök.

Keddenként 1 órás kézi edzésem van, valamint hétfőn, szerdán és vagy pénteken vagy szombaton tornázok itthon 40-45 percet.

Így sikerülhet leadnom a 4-5 kg felesleget?

15/L

2011. febr. 28. 19:00
 1/7 anonim válasza:
100%
Szerinten sikerűlni fog a 7is.Az étkezésen van a lényeg,és csak utána az edzésen.Próbálj meg naponta 5-6 alkalommal enni,hogy az anyagcseréd felgyorsúljon,és a szervezeted hozzászokjon a folyamatos utánpótláshoz.Akkor nem fogja elraktározni az ételt! A fehérkenyeret cseréld rozsra,sok gyümölcs,hal,csírke,műzli.Ezek nem hízlalnak.Ha a kajád rendben jöhet a sok kardió edzés!A hullahoppkarikát tedd a sarokba,helyette kocogj,aerobicozz!Ha a pulzusod jó magas akkor ég a zsír! 27F
2011. febr. 28. 19:28
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Remélem is hogy sikerülni fog:$

Szeretném jó formába hozni magam nyárra + április végén a szülinapom is és szeretné jól kinézni majd a bulimon;D

2011. febr. 28. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább centiben mérd majd magad, az mérvadóbb :)

Én január elején kezdtem el diétázni + sportolni.

173 centi vagyok, 68,8 kg voltam.

Pont tegnap mértem meg magam, 64,9 kg voltam.

És ez most kb két hónap alatt jött össze, én örülök neki. Amúgy azért "csak" ennyi a kg-ban mért fogyásom mert elég sokat tornázok, és a korábbi löttyedt háj helyett már egész sok izom van rajtam (és ugye az izom nehezebb mint a zsír)

De centiben hihetetlen a változás, csípőről 5 centi, derékról 8 cm, combról 3-4 centi ment le :) Ez nekem már lazán egy ruhaméret :D

Szóval csak azért mondom, hogy ne lepődj meg ha esetleg a mérleg mégsem annyit mutat, a látvány a lényeg végülis, nem?:)

Amúgy szerintem simán sikerülni fog:) Estefele annyira ne egyél gyümölcsöt, inkább fehérje és zöldség:)

2011. febr. 28. 19:36
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:)

Gratulálok a fogyásodhoz és további sok sikert!

Az utóbbi néhány évben minden nyáron úgy mentem strandra, hogy alig mertem levetkőzni meg ilyenek, mert úgy érzem duci vagyok. Nem vagyok elhízott, és a súlyom sem olyan vészes, de hájas vagyok, látom magamon ... És most elhatároztam, hogy végre fogyok:D Szeretném jól érezni magam a nyáron, illetve majd a szülinapi bulimon. Szeretnék valami nagyon csini rucit felvenni, olyat, amit eddig az alakom miatt nem mertem:)

Szóval igen, a látvány a lényeg, ne ma súlykülönbség:D

2011. febr. 28. 19:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Köszönöm és neked is sok sikert!:):)

Én is minden nyáron így voltam vele.. már nem tudom hányszor indultam neki hogy "életmódot váltsak".. ment is egy darabig, de utána újra visszajöttek a leadott kilók szépen lassan. Akaraterőm 0 volt gyakorlatilag :(

Január 3.-án, én nem tudom hogyan, egyszer csak ültem az ágyban éjjel és rájöttem hogy de nekem most le KELL fogynom - a motiváció is megvolt végre:) Lehet kicsit hülyeség, de engem az motivál(t), hogy egyszer az exem előtt (aki 5!!csajjal csalt meg -.-") végre miniszoknyában és nagyon csinosan ellibbenhessek ;)Nekem ez már bőven elég lenne :D

Ja és persze nyáron vééégre szeretnék én is rövid sortot hordani mint a többiek :P És hogy végre ne szégyenkezzek a strandon a löttyedt lábaim miatt :) xD

2011. febr. 28. 20:15
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Nekem pedig még nem volt barátom. Próbálkozásaim voltak már, de mindig kudarcba fulladt. Hónapokig nem foglalkoztam a dologgal, míg nemrégiben láttam egy helyes srácot. Látásból ismerem és hallottam róla néhány dolgot, de ő nem ismer. Írtam neki üzenetet facebookon, de még válaszra sem méltatta.. Kicsit rosszul esett ez, de így legalább elhatároztam, hogy lefogyok és végre tényleg mindent megteszek azért, hogy jól érezzem magam a bőrömben.

Most is vidám, mosolygós lány vagyok, aki szeret nevetni és hülyéskedni, ami azért előny. Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy az a néhány kg mínusz az önbizalmamban hatalmas plusszként jelenne meg, s így talán könnyebben találnék fiút:)

Engem most ez motivál, mert már nagyon vágyom egy fiúra:$

2011. febr. 28. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem meg egyébként az is zavar rettenetesen, hogy a környezetem tele van olyan lányokkal, akik bármennyit ehetnek és nem híznak. Jó persze, más kérdés, hogy rájuk nézve sem egészséges ez, de ők magasról sz*rnak rá és mégis ők azok akik nyáron miniben flangálnak :/ Bízom benne hogy sporttal együtt talán egyszer valaha még jobb alakom is lesz mint nekik, meg azért a narancsbőr őket sem kerüli ki :P Nekem már eltűnőben van szerencsére.. bár eddig sem volt durva:)
2011. febr. 28. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!