5-6kg-t szeretnék leadni, így sikerülni fog? Milyen diétát ajánlanátok?
Nekem is a hasammal, valamint a csípőmmel van gondom, mint a legtöbb embernek. Tudom, hogy nem lehet csak egy helyről fogyni... Igazából csak az zavar, hogy az alhasamon van felesleg (háj) és van egy kis úszógumim is..ezeket szeretném eltüntetni. Jövőhéttel járni fogok hétfőnként zsírégető areboicra (1óra) (meg ha időm engedi akkor szerdán is). Kedden, valamint csütörtökön pedig úszásra. (2*45perc) Kb. 1-másfél hónapja mindennap vagy legalább két naponta szoktam has gyakorlatokat is csinálni (~10-15perc). Futni is nagyon szívesen elmennék, csak ebben az időjárásban elég nehéz lenne:S Úgyhogy azzal még várok tavaszig. :))
Nem tudom, hogy az számít-e, de dohányzom (már lassan 4éve) és emellett asthmás is vagyok. ( Nem szeretnék olyan kommenteket kapni, hogy ez mennyire nem helyes, meg le kellene szokjak, blablabla, mert az ilyenféle hozzászólásokra köszönöm, de nem vagyok kíváncsi.:) ) Inkább arra, hogy ez befolyásolhatja-e a fogyókúrát. Bár úgy tudom, hogy nem, csak ma olvastam ha gyümölcs- zöldségnapot tartanék, akkor aznap nem lehetne dohányozni sem.
Sajnos azzal sem vagyok tisztában, hogy mi lenne a helyes táplálkozás. Természetesen azt tudom, hogy a szénhidrátot és a cukrot kerülnöm kéne (ami eddig nem mindig jött össze..) és az alkoholt is.
Hétköznap délelőtt szoktam enni egy szendvicset suliba, 3óra fele itthon is eszek valamint, utána pedig csak vacsira.. Nem tudom, hogy ez így helyes-e, mert mindenhol azt olvasom, hogy napi 5-6szor kellene enni, de csak keveset! Valamint hogy este 6-8 után mert nem szabad enni. Ezt természetesen be is szoktam tartani. (Csak vizet szoktam inni, abból is több mint 2-3litert naponta)
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy ezzel az 'edzéstervvel' sikerül-e leadnom azt az 5kg felesleget, ami főleg a hasamon van?! És hogy változtassak-e valamit az étkezésemen.
Előre is köszönöm a válaszokat!
(17/L , 167cm, 51kg)
Szia kb.nekem is ennyit kellene leadom,3 napja fogyózok.Az ezt az edzéstervet be fogod tartani az nagyon jó:)Én reggel délután és este tornázom 15-20 percet.Ha a szénhidrátokat elhagyod,gyors lesz a fogyás.Sok sikert.
16L Jah,én is dohányzom ez a fogyókúrára nem gond.Ha javasolhatom neked,étkezés előtt egy pohár vízbe tegyél egy kanál almaecetet és csak aztán egyél.Nézz utána a neten ha érdekel:)
Ja igen..igazad van:) Utána olvastam picit:D hát nem tudom.. lehet majd jövőhéten Én is veszek:) csak az ízétől félek:S hehe:D nem lesz könnyű egyikünknek se. :(
köszönöm a táblázatot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!