Én miért nem veszem észre? Ez így jó?
Figyelt kérdés
Karácsony óta, azaz majdnem 3 hónap alatt leadtam 8 kg-ot. Heti 2x 3x vagy 4x tornázok(a kedvemtől függ) és akkor eszek, amikor éhes vagyok Ált reggelire, ebéd utána néha néha egy-két falat(persze eszek gyümölcsöt, züldséget, joghurtot) nem eszek kenyeret, nem iszok üdítőt, nasit is néha néha,(minden nap kb 1000-1250 kcal-t eszek, és nem ios kivánok többet már) sokan mondták hogy látszódik rajtam a fogyás, meg az egyik tanárom is kérdezte hogy hogy sikerült ennyit leadnám. De én nem nagyon veszem észre..sőt.. De ez így jó? 166cm vagyok és már 68kg(76voltam) 60-ra szeretnék lefogyni. (ne mondjátok hogy nem kell meg hasonlok, nem arra van szükségem hogy dicsérjetek vagy valami, hanem hogy az igazat irjátok le) Szóval, ez így rendben van? Nyárra sikerül lefogynom jobban is, ha így haladok?2011. febr. 25. 19:30
1/5 anonim válasza:
ezzel énis így vagyok, pedig már 10 kg-ot fogytam. szerintem normális, ha már 2-en vagyunk így:)
2/5 anonim válasza:
En addig eszre sem vettem magamon,hogy fogytam amig masok nem mondtak. Szerintem nincs ezzel semmi gond. Csak ne ess at a lo tuloldalara a kituzott celodat illetoen.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2011. febr. 25. 20:28
4/5 anonim válasza:
én 14 kg-t sem veszek észre magamon :D
5/5 A kérdező kommentje:
14-et?:D hát az fura azért_:P lehet hogy azért nem veszük észre mi, mert minden nap látjuk magunkat:)
2011. febr. 26. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!