fogyózok 2-3 hete, már sokan mondták hogy sokat fogytam,de én ezt nem vettem észre egyáltalán. Nem lehet hogy rosszul látják? Miért nem tűnik fel nekem?
Másik kérdésem : úgy fogyózok hogy többször szem kevesebbet. De észrevettem hogy már egyáltalán nem kívánom a kaját. Nem kell. Nem bírom megenni. Hányingerem van tőle. Ez normális? Le akarom szoktatni magam a kajáról, de nem ennyire. De már megenni se bírom.
2010. febr. 23. 20:25
1/9 anonim válasza:
Ez tök jó ha egészséges ételeket eszel húst/zöldséget.
Te azért nem veszed észre magad mert minden nap látod magad és fel sem tűnik ez másoknak sokkal szembetűnőbb!
2010. febr. 23. 20:40
2/9 A kérdező kommentje:
hát az a helyzet hogy akikkel vagyok azok is heti 5ször látnak. Szóval kakor nekik sem kéne hogy szembetűnőbb legyen. Áh biztos csak beképzelik
2010. febr. 23. 20:41
3/9 anonim válasza:
A tobbiek észreveszik,hogy tényleg lefogytal,de te nem,mert még le akarsz adni a sulybol!Vigyazzal,ha mar ott tartasz,hogy hanyingered van, nehogy anorexias legyél!Dontsd el,hogy hany kg.szeretnél lenni és légy ovatos az evéssel ,hogy tartani tudd a sulyodat,sportoljal is.
2010. febr. 23. 21:02
4/9 A kérdező kommentje:
sportolok is. De ha nem kívánom a kaját és nem vagyok éhes akkor hiába is tömném le magamban kijönni. De ez már pár napja vagy még több tényleg így van hogy úgy tömöm le magamban mert egyszerűen nem kell. az anorexiások azok akik kiéheztetik magukat. Én nem lennék ez mivel nem kiéheztetem csak nem eszek mert nem vagyok éhes.
2010. febr. 23. 21:05
5/9 anonim válasza:
szia! én is ugyanígy vagyok ezzel a többszöri evéssel. én, a nagy kajálós! elég kemény, sosem hittem volna, h ez létezik. te mennyit fogytál? mennyi kcal-on vagy? és mennyit szeretnél méh fogyni? néha én is erőltetem be a kaját, h legalább az alapanyagcsere minimum meglegyen.
2010. febr. 23. 21:10
6/9 A kérdező kommentje:
én még 10 et akarok leadni. És mivel kollégiumban vagyok, nem tudom mennyi kcal-on vagyok.
2010. febr. 23. 21:11
7/9 A kérdező kommentje:
a mérleg azt mutatja h 3 kilót fogytam. De a többiek azt mondják elég sokat. Most vagy a mérleg rossz, vagy ők hülyék. Nem tudom.
2010. febr. 23. 21:12
8/9 anonim válasza:
Vagy csak az arányok változtak meg!! Lehet fogytál 3 kilót, de a tükör számít!!
Lehet, hogy valaki hízni akar, felszed 5 kiló izmot, mérlegen nem látszik, de tükörbe észreveszed hogy arányosabb vagy!!
2010. febr. 23. 23:06
9/9 anonim válasza:
Én mikor elmentem 6 hónapra Ausztriába dolgozni (nem mértem a súlyomat ez alatt) 15 kg-t adtam le (kövérből, normál testalkat) és fel sem tűnt, amíg az itthoniak meg nem látták, ha az ember naponta látja magát nem tűnik fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!