Szerintetek vegyek magamnak LG KP500-at? Olvastam róla dicséretet, meg kicsit kevesebb szidást is. Szerintetek válasszam ezt? Ha többen mondják hogy igen akkor megveszem, ha nem-et mondanak többen akkor nem veszem.
Ha mindenképpen érintőképernyős telefont szeretnél, vegyél Samsung Diva-t vagy s5230-at.
Én is sok rosszat hallottam az LG-kről. Amikor én telót akartam venni, először ezt az LG-t néztem ki, de kipróbáltam ezt is, mert a Samsungot is és a samu mellett döntöttem (sztem jobban néz ki, és számomra könnyebben kezelhető)
Szóval szerintem ne vedd meg.
Nekem ilyen van, és meg vagyok vele elégedve, de azért van 1-2 stiklije. pl. amikor a menüben vagyok és az üzenetekre---> új üzenet-re megyek, van, hogy néha 1-2 mp-et is vár, szóval nem rögtön észleli, ha megérintem a képernyőt.. meg a fényképező nem a legszebb színeket produkálja, de amúgy okés a felbontás.
Nekem megfelel, bár nem vagyok egy nagyigényű, de úgy megtetszett. :)
Első vagyok
Samsung s7070 Diva, Nokia 5230, Samsung Corby
Ezek nagyjából egy árban vannak, nem tudom mennyit akarsz rászánni, de nézz szét itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!