Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kinek van Motorola defy-je?...

Kinek van Motorola defy-je? (Fontos kérdés mielőtt megveszem)

Figyelt kérdés

Leginkább csak hozzáértőkre lennék kíváncsi. Azt szeretném tudni h. elég e vas benne az 1280x720 as felbontású mkv (matroska) fájlok (filmek) röccenésmentes lejátszásához.

Ha az alap lejátszó nem támogatja akkor lekéne tölteni a moboplayer nevű appot marketről és azzal megnézni.

2011. júl. 9. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
simán. cortex a8-as van benne, az nagyon komoly cucc.
2011. júl. 9. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
letölthetsz bármilyen appot nem fogja támogatni nem a telefon hanem maga az android nem támogatja szinte semelyik telefonon az ilyen fájlokat max a wmv az mp4 meg ezek és néha az avi
2011. júl. 9. 17:27
 3/7 A kérdező kommentje:
francokat nem támogatja nézd csak am most zte bladem és úgymond "viszi" ezzel a progival az összeset. A hd-t is csak ahhoz bekell raknom szoftveres dekódolásra szóval megy csak elég siralmasan mivel ez a telefon ennyit tud viszont nagyon fontos lenne nekem h. a defy ebből hogy áll de nincs lehetőségem ezt kipróbálni :)
2011. júl. 9. 17:59
 4/7 anonim ***** válasza:
nézd csak meg a cortex a8 adatatit. egy lapon sem említhető a 7227-essel.
2011. júl. 9. 18:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom tudom h. sokkal erősebb csak nem akarom h pofáraesés legyen belőle h. nem viszi 720 as HD(mkv) sorozataimat. Szóval azt tudom h. az én kis lejátszómmal(moboplayer) vinni fogja mert prociból kiszámolja ha máshogy nemis de nem szeretném h. akadjon mert gyenge a vas de én optimista vagyok bízom benne h. egy cortex a8 meg power vr sgx530 képes erre:)
2011. júl. 9. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem még az 1080p-t is vinné. én régen az iphone 3g-men nyomattam a 720p filemeket, pedig abban ARM 11 van.
2011. júl. 9. 18:30
 7/7 A kérdező kommentje:
És olyan nincs is akinek netán ez a telefonja?
2011. júl. 9. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!